BLOGMAS DAY 3: Šta pokloniti svojim najdražima za praznike? ❄

18 децембар

Bliže se praznici a vas još uvek muči pitanje šta da kupite svojim najdražima? Vreme vam ističe pa bi bilo bolje da se što pre pozabavite tim pitanjem. Ne morate da idete od prodavnice do prodavnice u potrazi za savršenim poklonima - jednostavno samo razmislite šta je to što bi vašu dragu osobu zaista usrećilo i iznenadilo. Hmm, možete čak da napravite nešto sami, jer ručno izrađen poklon se najviše ceni jer ste izdvojli svoje dragoceno vreme da bi ste ga napravili. Međutim, ako niste baš vešti u "napravi sama" projektima, ja vam donosim neke predloge šta to možete pokloniti dragim osobama za praznike.

Sestra:
- Šminka; nakit; mirisna sveća; knjiga; spa teglica sa poklonima; bomba za kupanje; lak za nokte, slatkiši, komplet rukavica, kapa i šal; društvena igra; album omiljene pevačice/pevača; planer za 2017. godinu; parfem i krema za telo u setu; čarapice; šnalice i gumice (toga nikad dosta); kasica prasicaplišana igračkakomad garderobe..
Mama:
- Paket kozmetičkih proizvoda; set za manikir i pedikir, sat, šolja sa posebnim natpisom; kozmetička torbica; novčanik parfem; spa set za kupanje; nakit; marama/ešarpa; slatkiši; kupon za masažu; mekane kućne papuče; bade mantil; spavaćica; pomoćni predmeti za kuhinju..
Baka:
- Crveni karmin; nakit sa biserima; nescaffe ili omiljeni čaj; privezak za ključeve; šolja sa posebnim tekstom; mirišna sveća; šoljice za čaj; kozmetička torbica; mirisni sapun; omiljeni časopis (blic žena); kućne papučeknjiga sa receprima..
Drugarica/Devojka:
- omiljeni slatkiš; set preparativnih proizvoda; dekorativna kozmetika; set štapića ili mirišljavih sveća; komad garderobe sa posebnim motivima; nakit; knjiga; karta za koncert (npr. omiljenog benda); dekoracija za sobu; mekano ćebence; plišani meda; mp3 plejer; kućni ljubimac (npr. papagaj, zeka, ribica); planer ili sveska; album sa zajedničkim slikamaslušalice za muziku..
Tata:
Privezak za ključeve; električni brijač; hemijska olovka; sat; kajiš; mini alat; narikvica; parfem; losion posle brijanja; košulja; kravata; otvarač za pivo; gel za kosu; muški nakit..


EMAIL FOR BUSSINES: katarina99art@gmail.com
 BLOG EMAIL: kacadjori@gmail.com
INSTAGRAM: OVDE/HERE
ASK.FM: OVDE/HERE

You Might Also Like

8 коментара

  1. Iskreno, ubacila si neke svoje ideje koje mi se mnogo sviđaju, pa samim tim si post učinila originalnijim. Odlično!

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  2. Super su prijedlozi, ja sam se ipak odlučila za šolje sa printovima. ♥

    aminique.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Predobar post! Knjiga moze svakom da se pokloni.Mislim ako taj neko cita, naravno.

    ОдговориИзбриши
  4. Ideje su sjajne, sigurna sam da će mi poslužiti! ☺

    Poseti: Misseslandy

    ОдговориИзбриши
  5. Supe post, kao i ideje, jako volim ovakve postove i videe, jako mi se dopadaju stvarčice koje si preporučila, možda baš nešto i ja ovako slično odlučim pokloniti nekome :D

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Odličan post! Dala si mi ideju šta da kupim svojim bližnjima.(:


    http://asmalldoseofthebeginning.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  7. Baš si me inspirirala ovim idejama, svakako ću napraviti i nešto svoje, ali ovo su odlične ideje koje ću svakako iskoristiti za poklanjanje dragim ljudima. <3

    ОдговориИзбриши

Subscribe