Q&A | Šta to ne volim na sebi?

23 април


Imam utisak kao da nisam pisala nekoliko godina ovde na blogu, a zapravo me nije bilo ''samo'' tri-četiri nedelje. Šta drugo da kažem osim obaveza preko glave. O da, čak i za jednog tinejdžera. No, to sad nije ni bitno, evo me tu sa novim postom. Postavljali ste mi pitanja za Q&A u nekom od prethodnih postova pa bi bio red da na njih odgovorim. Nadam se da će vam se dopasti moji odgovori, možemo odmah da počnemo!




1. Mesto iz snova?
- Maldivi, Bahami, Havaji, Bora Bora, Bali i sva ta egzotična mesta su po meni kao iz snova, koje mi obični smrtnici viđamo jedino u filmovima. Čast izuzecima. Mislim da je svako ko voli leto bar jednom poželeo da poseti neke od ovih božanstvenih mesta. Ja jesam mnogo puta..

2. Koji fakultet planiraš da upišeš?
- S obzirom da pohađam Umetničku školu, svakako planiram na nastavim nešto što je vezano za umetnost i što iziskuje kreativnost. To verovatno bude grafički dizajn koji je svakako jedan kreativan posao i koji je usko povezan sa fotografijom koju, možete primetiti, obožavam. Za sada mi je to glavna opcija.

3. Planiraš li da u budućnosti pišeš na blogu?
- Naravno! Planiram da pišem sve dok to budem želela, imala volju, inspiraciju i vremena. Ne znam koliko ću biti redovna tokom fakulteta, ali ću se potruditi. Uostalom važniji mi je kvalitet pre kvantiteta. Pisaću i po dva posta mesečno, ali da pre svega ta dva posta budu zanimljiva, sadržajna, lepo napisana i da u njih uložim dovoljno vremena. 

4. Film i knjiga koji su te oduševili u poslednje vreme?
- Knjiga kojom sam izuzetno oduševljena se zove Cvetovi Tame, od autorke Hester Jang. Na ovom linku sam pisala nešto više o njoj, pa možete čekirati ukoliko vas zanima.  Filmove sam ovog meseca ređe gledala ali sam zato otkrila seriju koja mi je pravi boom. Ime serije je The Gifted iliti Nadareni, trailer možete pogledati na ovom linku. Ukoliko ste ljubitelj fantazije i akcije, verujem da će vam se dopasti. Imate moje tople preporuke za ovu knjigu i seriju!

5. Tvoje savršeno subotnje veče izgleda..?
- Filmovi/serije, kokice i krevet. Ili možda house party. Zavisi od raspoloženja. No, uglavnom je ovo prvo (smeh).

6. Pesma koja ti ne izlazi iz glave?
- Pesma River od Bishop Briggs!

7. Serija u kojoj bi volela da glumiš?
- To bi definitivno bila Riverdale serija! 

8. Strana ili domaća muzika?
- Više se pronalazim u stranoj muzici, ali nemam ništa protiv ove naše, domaće. Imamo i mi neke sjajne izvođače. Ukoliko vas zanima moja zimska playlista, možete je pogledati ovde.

9. Neka od tvojih najlepših uspomena?
- Mislim da ću to ipak da zadržim za sebe, heh.


10. Šta je to što ne voliš na sebi?
- Ne volim kako moj nos izgleda iz profila. Nije ogroman, ali nažalost nije ni mali i ''prćast'' kakav oduvek želim. Uglavnom, ne volim svoj nos. Ali se uvek fokusiram na ono što volim na sebi, a ne suprotno. 

11. Da li planiraš neke promene na blogu?
- Oo da! Već neko vreme pokušavam da promenim celokupan izgled bloga, međutim imam neke probleme oko http-a na blogu i ne znam kako to da rešim. Tražim tutorijale na jutjubu, tekstove na internetu na engleskom ali mi i dalje ništa ne pomaže. Nadam se da ću to rešiti.

12. Čudna stvar koju iznova radiš?
- Nisam sigurna da li je ovo čudno, ali uvek mi je bilo lakše da učim kada imam slušalice u ušima (tj. kada slušam tihu muziku). Takođe ne mogu da se kupam bez muzike, čitam knjigu, radim domaći, raspremam ili nešto slično. Bukvalno ne mogu da funkcionišem bez muzike. Navika ili šta već, ne znam. Valjda neću ogluveti u 25. godini.

13. Šta je to što te uvek nasmeje ili oraspoloži?
- Kada sam tužna ili neraspoložena, samo čekiram Instagram @qpark (yt: QPark) ili jutjub videe Just for Laughs Gags i odmah mi je sve super. Provereno radi!

14. Čime bi volela da se baviš u bliskoj budućnosti?
- Trenutno me zanima samo fotografija, valjda će tako biti i u budućnosti. 

15. Planiraš li neko putovanje i ako da, gde?
- Uskoro idem u Beč, stoga pisaću neke postove vezane za putovanja, tips&tricks i sl. Ukoliko ste voljni da ih čitate, napišite mi to u komentarima.

16. Posao iz tvojih snova?
- Lako pitanje! Da putujem svetom, fotografišem se na predivnim mestima dok nosim garderobu ili bikini nekog poznatog brenda. Potom da iste te fotke objavljujem na društvene mreže i da za to budem plaćena. Okej, biću skromnija. Fotograf.


E-mail: katarina99art@gmail.com Instagram Flickr

You Might Also Like

5 коментара

  1. Jako interesantni odgovori, Katarina. Inače, dok ne zaboravim, što se 15. pitanja tiče, ja obožavam da putujem, dakle i postove o putovanjima, tako da bi bilo super da ih objavljuješ, ukoliko imaš vremena. A što se nosa tiče, ja imam taj "mali i prćast" nos, ali ja uopšte ne volim što imam takav nos. Mislim okej, nije da hoću kukast ogroman, debeo i crveni nos, ali ne volim što je prćast 😂 Mislim, valjda je to normalno, uglavnom ljudi vole upravo suprotno od onoga što imaju (tako i sa kosom i očima, mada ih ja volim takvi kakvi jesu). Sve u svemu, odlično je što si napravila Q&A, drago mi je da sam te bolje upoznala ❤️

    Novi post: The girl named Ana ❤️

    ОдговориИзбриши
  2. Mnogo mi se dopadaju tvoji odgovori i drago mi je što sam imala ovakvu priliku da te još bolje upoznam i da saznam neke stvari oko tebe. Zaista mislim da ovo treba svaki bloger da odradi ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  3. Sviđa mi se kako si sastavila q&a, imaš dosta zanmljivih odgovora i za većinu stvari se slažem sa tobom i mnogo mi se sviđaju tvoje fotografije *--* Sviđa mi se što sam ovako saznala malo više o tebi jer pratim tvoj blog već duže vreme pa mi je sad lakše da kompletiram celoukupni utisak o tebi <3 <3 <3 <3


    Boomy's Place

    ОдговориИзбриши
  4. Drago mi je da si se ponovo vratila i nadam se da će postovi biti češći, moram pohvaliti tvoje fotografije *o* btw i ja volim Riverdale i voljela bih glumiti Veronicu hahah

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
  5. Drago mi je sto imamo priliku da te bolje upoznamo, jako mi se dopada tvoj blog i zapratila sam te :)
    http://vasvodickrozsvet.blogspot.com

    ОдговориИзбриши

Subscribe