II: Recommendation movies | Preporuka filmova ❤

17 октобар

Pozdrav svima!
Kao što sam obećala, drugi deo posta "My recommendation movies" je tu. Kako je dosta vremena prošlo od kad sam pisala prvi deo, odlučila sam da napišem i drugi. Naravno, jer sam u međuvremenu odgledala još mnogo dobrih i kvalitetnih filmova koje bih volela da podelim sa vama. Neki vam se sigurno dopadnu, a neki ne, sve je to stvar ukusa. Jer, naravno, ne volimo svi isto. Svaki film koji sam predložila da pogledate, je film koji se meni lično dopao. A u komentarima mi slobodno napišite vaše utiske što se ovih filmova tiče. Radujem se da ih pročitam! ..A sada grickalice u ruke, pokrijte se toplim ćebencetom i pustite neki od navedenih filmova!
Uživajte!


1. Confessions of a Shopaholic - Trailer
Rebecca Bloomwood ima 25 godina i živi sa svojom najboljom prijateljicom Suze u njezinom stanu u Njujorku. Radi jako dosadan posao u financijskom magazinu (maštajući o poslu u modnom časopisu) i ovisna je o šopingu što joj uz njezinu malu plaću stvara ogromne probleme. Računi joj se nagomilavaju i ona u jednom trenutku odluči prestati kupovati što završi potpunim fijaskom. 

Žanr: Komedija, Romantika


2. High Strung - Trailer
Kada hip hop violinist upozna plesačicu klasičkog plesa, između njih počinju da 'lete iskre'. Uz pomoć hip hop plesnog tima oni moraju da nauče da sarađuju, dok se pripremaju za takmičenje koje bi im moglo promeniti živote..

Žanr: Drama, Romantika, Mjuzikl


3. Ego Trailer
Sebastijan je 25-godišnji momak koji živi hedonističkim životom. Mašta o karijeri muzičara, dok se ludo provodi i ne stupa u veze duže od jedne večeri. Stvari se menjaju kada doživi nesreću i ostane slep. Mia je mlada devojka u potrazi za poslom. Sebastijanova nesreća ih spaja i ona postaje njegova paziteljka sve do njegove operacije. Oni se zbližavaju i postaju više od prijatelja, ali ono što Sebastijan ne zna jeste da Mia uopšte fizički ne liči na devojku koju bi on ikada primetio. Posle njegove operacije kada mu se život vrati u normalu shvata da mu nedostaje Mia i da je ona nešto najlepše što mu se ikada dogodilo.

Žanr: Drama


4. The Notebook Trailer
Radnja filma odvija se u ruralnoj Južnoj Karolini četrdesetih godina prošlog veka. Zajedno sa prelepom, 17-godišnjom ćerkom Alie, imućna porodica Hamiltonovih dolazi na odmor u letnjikovac u malom mestu. Lokalnom dečku Noahu Calhounu, Alie odmah zapada za oko..

Žanr: Drama, Romantika


5. Crossroads Trailer
Tri drugarice iz detinjstva i mladić kog su tek upoznale kreću na dug put u Los Angeles. Jedna od njih sumnja da je on ubica kog traži policija..

Žanr: Drama, Romantika, Avantura, Mjuzikl


6. The Lucky One Trailer
Narednik američke vojske Logan Tibo, vraćajući se sa dužnosti iz Iraka, odluči da pronađe ženu sa fotografije koja mu je sve vreme predstavljala inspiraciju i podstrek da preživi strahote rata. On je ne poznaje, ali otkriva da se zove Bet. Kada se iznenada pojavi na njenom imanju, stvari će krenuti nepredviđenim tokom. Jake emocije koje gaji prema njoj usloviće krupne promene u njihovim životima.

Žanr: Drama, Romantika


7. Flying Home Trailer
Poslovni čovek iz Njujorka mora da se odluči između
najboljeg posla u karijeri i žene svog života..

Žanr: Romantika


8. Mean Girls Trailer
Petnaestogodišnja Cady Heron, dolazi u novu srednju školu North Shore nakon djetinjstva provedenog u Africi i odmah se nađe na meti proračunate i omiljene grupice koju predvodi hladna, ali lepa Regina George. Cady-in problem nije samo to što je nova i drugačija te ne razume sva pravila igre, već i što se druži s Regininim bivšim momkom Aaron-om. Aron je, naravno, savršen primerak jednog adolescenta - najveći frajer, cool, dobar učenik, dobar sportista i ne bi ni mrava zgazio, pa kao takav postaje Cady-ina prva ljubav.

Žanr: Komedija


9. Cinderella Trailer
Priča filma „Pepeljuga” prati zgode i nezgode mlade Ele nakon što se njen otac, trgovac, oženi drugom ženom posle smrti Eline majke. Pošto žarko želi da podrži svog voljenog oca, Ela će dočekati novu maćehu i njene ćerke Anastasiju i Drizelu raširenih ruku. Ali kad Elin otac neočekivano premine, ona će se naći u milosti i nemilosti ljubomorne i surove nove porodice.

Žanr: Drama, Romantika, Avantura


10. The Longest Ride Trailer
Film je ekranizacija istoimenog romana Nikolasa Sparksa o mladom paru čiji životi se ukrštaju sa starijim čovekom koji se priseća izgubljene ljubavi nakon što doživi saobraćajnu nezgodu.

Žanr: Drama, Romantika


11. The First Time Trailer
Srednjoškolci, ljubav, mržnja, žurke, alkohol, seks i sve ostalo..Romantična komedija o dvoje srednjoškolaca koji se zaljubljuju jedno u drugo i njihovim izborima koji se tiču nevinosti i seksa.

Žanr: Drama, Komedija, Romantika


12. The Best of Me Trailer
Doson i Amanda bili su zaljubljeni par još u srednjoj školi. Život ih je rastavio, ali su dobili novu priliku - kada se godinama kasnije vrate u rodni gradić na sahranu bliskog prijatelja..

Žanr: Drama, Romantika


13. Expelled Trailer
Felix je čuven po svojim nestašlucima i šalama u školi i po tome što se iz nevolje uvek izvuče svojim šarmom. Ali nakon trećeg prekršaja, direktoru je prekrdašilo i izbacuje ga iz škole. Nikad do sada poražen, Felix pribegava svojim zloglasnim metodama i sa bratom i prijateljima smišlja plan kako da to što je izbačen sakrije od svojih roditelja..

Žanr: Komedija


14. Bratz Trailer
Sasha, Jade, Yasmin i Cloe su četiri bliske tinejdžerke slobodna duha koje kreću u srednju školu Carry Nation. Ali ubrzo se sve promijeni. Ćerka direktora Dimlyja, Meredith Baxter Dimly vlada školom železnom šakom, pazeći da svi učenici budu u svojim pripadajućim grupama. Iako četiri najbolje prijateljice pokušavaju izbeći školski trend i ostati bliske, njihovi akademski i izvannastavni interesi vode ih u različite smerove sve dok ne shvate da su prijateljstvo, doslednost sebi i njihovi snovi važniji od bilo čega drugog.

Žanr: Komedija, Mjuzikl


15. 17 Again Trailer
U 17. godini, Majk O'Donel je srednjoškolska košarkaška zvezda sa srednjoškolskom devojkom i zvezdanom budućnošću pred sobom. U 37. godini, Majk je patetični otac sa mediokritetskom karijerom koji sanja o tome da počne život ispočetka. Uz pomoć malo magije, možda će mu se i pružiti prilika. 

Žanr: Komedija, Drama, Fantazija


16. Project X - Trailer
Tri maturanta planiraju da naprave nezaboravnu rođendansku žurku. Kako noć odmiče, stvari počinju da se otimaju kontroli dok se vest o žurci širi..

Žanr: Komedija


17. Final Girl Trailer
Veronika je nova u školi, stidljiva i ranjiva. Kao takva, idealna je meta za grupu tinejdžera, koji mame devojke u šumu, love ih i ubijaju iz zabave. Međutim, Veronika ima i drugu stranu. Ona je ubica na obuci, a momci koji je zlostavljaju predstavljaju njen poslednji test!

Žanr: Akcija, Drama, Triler


18. The Other Woman Trailer
Glavna junakinja je konačno srela sjajnog momka i sa njim je u srećnoj vezi..sve dok ne sazna da je oženjen. I žena i ljubavnica su šokirane, ali neočekivano postaju prijateljice. Kada saznaju da on ima jos jednu ljubavnicu, sve tri odlučuju da se osvete muškarcu koji ih je sve lagao.

Žanr: Komedija


19. Warm Bodies Trailer
On je opasan zombi, koji luta Amerikom unistenom ratom. On čak ne može propisno ni da govori, ali mu to ne smeta da se "upetlja" sa devojkom jedne od svojih žrtvi! Njihova romansa je tako snažna, da može u potpunosti da promeni svet kakvim ga sada znamo.

Žanr: Horor, Komedija, Romantika



20.  Burying The Ex Trailer
Tuga jednog momka za njegovom devojkom se pretvori u još goru stvar kada ona umre i vrati se kao zombi..

Žanr: Horor, Komedija


Iii to bi bilo to što se tiče filmova, nadam se da ih ima dovoljno. Da li ste gledali neke od ovih filmova, ako jeste kakav su utisak ostavili na vas? Obavezno mi ostavite komentar. Takođe, napišite ako želite treći deo ovog posta, radu ću ga napisati za vas!
Prvi deo "My recommendation movies" posta - OVDE.
Top 10 Christmas Movies post - OVDE.
Instagram - OVDE/HERE.
Ask.fm - OVDE/HERE.
Kisses xoxo

You Might Also Like

19 коментара

  1. Predobar post, moram pogledati definitivno neke od ovih filmova <3

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    ОдговориИзбриши
  2. Cesto gledam filmove i bas volim ovakve postove, da pronadjem nesto novo :-)
    Odlican post <3

    NEW POST ON MY BLOG :
    https://katycolorfulfreak.blogspot.com/2016/10/pastel-pink-must-have.html

    ОдговориИзбриши
  3. Sjajan post,gledala sam neke od ovih filmova i obozavam ih.Pogledacu u skorije vreme i ostale.
    Pratim te,uzvrati!
    jovanaslife.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Odlican post zaist,a bilo bi jos bolje da si nam poostavljala sve linkove ovih filmova, da se ne mucim i trazim ih po guglu, jer mi zaista izgledaju zanimljivo, i pojedine moram odmah pogledati.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti. Nisam zelela da stavljam linkove filmova iz razloga sto na raznim sajtovima (za gledanje filmova) ima virusa koji se odmah preuzima na racunar, a sigurno niko to ne bi zeleo. Tako da smatram da je bolje da gledate na sajtu u koji imate poverenja. :)

      Избриши
  5. Odličan post, pogledala sam skoro sve filmove i odlični suu! <3

    ОдговориИзбриши
  6. The Other Woman sam baš nedavno pogledala i odličan je, a The Notebook mi je najdržai i First Time je dobar, uglavnom veoma dobra lista, većinu od ovih filmova sam gledala i zadovoljna sam :D

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Filmovi su super.Followala sam te, pogledaj i ti moj blog ako zelis. :*
    http://majalivinglife.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  8. Nisam neki ljubitelj filmova ali mi se cini da su ovi zaista dobri.
    Pratim te ako zelis uzvrati: http://janasofija.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  9. Wonderful post, love it! ♥
    I invite you to my blog, maybe follow for follow? :)

    veronicalucy.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  10. Great post! I like your blog

    Would you like to follow each other?
    http://theloth.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  11. Doslovno vecinu ovih filmova sam pogledala i pre odlicni su,odlican post ma sve je odlicno😊
    Nova sam na blogu pa ako mozes puno bi mi znacilo da me zapratis:
    http://mylifeastea5.blogspot.hr/?m=1

    ОдговориИзбриши
  12. Doslovno vecinu ovih filmova sam pogledala i pre odlicni su,odlican post ma sve je odlicno😊
    Nova sam na blogu pa ako mozes puno bi mi znacilo da me zapratis:
    http://mylifeastea5.blogspot.hr/?m=1

    ОдговориИзбриши

Subscribe