Back to School | Supplies HAUL ❤

04 септембар

Heeej!
Danas sam za vas pripremila BTS haul post, koji nažalost malo kasni iz hiljadu jednog razloga. Sveske i ponešto od pribora sam kupila još 25 Avgusta u Roda Megamarketu ali sam imala nekih problema sa kamerom. A onda kada sam uspela da fotkam, slike su bile jako lošeg kvaliteta, pa sam naravno morala sve opet od nule. Da ne dužim sa tim, važno je da sam sve to nekako sredila i da sam sad tu. 
Uživajte!




Prvo i osnovno jesu sveske, ja lično volim šarene i raznobojne, kakve sam i kupila. Izabrala sam tri sveske A4 formata za Materijale i Tehnike, Srpski i Engleski. Zatim sam uzela još 5 svezaka A5 formata za predmete na kojima manje pišemo, poput Sociologije i Psihologije. Naravno, notnu svesku i mali planner. 








U našoj školi nas ne forsiraju da pišemo mnogo, pa samim tim mi ne treba nešto mnogo svezaka. Jedino što mi je ostalo da kupim jeste A4 sveska bez linija i kvadratića za Nacrtnu Geometriju (novi nam je predmet pa nisam znala kakva nam sveska treba). Što se tiče knjiga, svake godine početkom Septembra održava se bazar u mojoj školi. Tu možete naći polovne knjige za npr treću godinu, a vi možete prodati svoje iz druge koje vam više nisu potrebne. Super, zar ne?






Prelazimo na pribor. Ovde možete da vidite obične drvene olovke, tehničku olovku, mine za tehničku, gumicu i zarezač. To svake godine kupujem iz razloga što uvek izgubim, zaboravim ili pozajmim nekom pa mi ne vrati. Verujem da vam je to poznato!






Tek sada sam shvatila da nisam slikala neon markere i još neke random stvarčice, UFF! Uglavnom, ovde vidite hemijske olovke (kojih nikad dosta!), patrone za penkalu u neon torbici, spajalice, i roze olovku sa pufnicom. Ništa specijalno..






Stigli smo do mog definitivno najdražeg dela! To je pribor za crtanje i slikanje, što je obavezno za moju školu. Da napomenem da ovaj pribor nisam kupila u Rodi, već u inostranstvu. Onda se tu našlo još nekoliko nalepnica za sveske i respored časova koje sam zaboravila da slikam.










Zatim sam kupila flomastere, bojice i brisače za penkalu koji su mi gotovo uvek potrebni bilo to za školu ili za nešto što sama pravim






Iiiii moja predivna pernica u koju sam se zaljubila! To je bila ljubav na prvi pogled. A inače je ostala samo ova! Kupljena je u Rodi, kao i geometrijski set i šestar..






Ovde imam lepak, lepljive trake, papiriće i voštane boje koje su trebale da se nalaze gore sa bojicama i flomasterima..but who cares.






I poslednja stvar za ovaj post jesu olovke, one se uveek gube i nikad ih nije dosta!





I to je to za ovaj post. Ako vam se dopao, obavezno komentarišite! Zapratite me na Instagramu! Nadam se da sam vam dala neke zanimljive ideje šta možete sebi kupiti za novu školsku godinu. 
Kako ste proveli prvi dan u školi, kakvi su vaši utisci? 
Kisses, xoxo

You Might Also Like

10 коментара

  1. Super post, olovka sa pufnicom je baš predivna kao i pernica, baš takvo to dvoje želim haha <3.

    ОдговориИзбриши
  2. Sjajan post! Futrola je prelepaa!
    jovanaslife.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Odlican post,obozavam gledati sto je tko kupio za skolu,a ti si me odusevila! Slike su diiivno ispale! :)
    Ako mozes klikni na linkove u mom zadnjem postu--> http://beautyshapes3.blogspot.hr/2016/09/zaful-outfit-collaboration.html#comment-form

    ОдговориИзбриши
  4. Bok draga, zapratila sam tvoj blog na GFC-u #28! Nadam se da ces i ti podrzati moj te da cemo ostati u kontaktu, bilo bi mi drago da se podrzavamo u ovoj blogosferi :-)
    Odlican post, jako mi se svidio, bas divan skolski haul!
    Veliki pozdrav iz Italije,
    Sonia Verardo
    http://www.trenchcollection.com/

    ОдговориИзбриши
  5. Super post,bas si mnogo stvari uzela za skolu! :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши

Subscribe