Summer Favorites | 2016 ❤

26 август

Pozdrav bjutiholičarke!

U današnjem postu sam odlučila da vam pokažem svoje favorite tokom leta. Nisam pisala posebno za svaki mesec iz razloga što nisam imala dovoljno proizvoda kako bih vam pokazala. Od sada ću raditi samo ovakve favorite i možda recenzije. O svakom proizvodu ću reći svoje iskreno mišljenje. Pa krenimo..


1. Labello l Lip Butter Original
Ovo labelo obožavam, totalni favorit! Odlična hidratacija i nega usana. Ovo je meni nešto najneophodnije bilo gde da krenem. Ja sam toliko opsednuta balzamima i labelima da drugarice nekad znaju da me zezaju kako kad god odemo u kafić, one vade cigare, a šta mislite šta ja vadim iz svoje torbe? Da, labelo! Jedino što mi smeta kod ovog labela jestu trunčice koje lako upadaju i lepe se, što zna veoma da me nervira.



2. Avon Care l 3 in 1
Suuper proizvod a i cena je jako pristupačna. Koristan mi je preko leta jer se tada inače jako puno znojimo u licu, pa mi uvek zatreba nešto za čišćenje i hidriranje. Ovo je tri u jedan proizvod, što znači da čisti, tonira i istovremeno hidrira vašu kožu. Ne preporučujem osobama koje imaju masnu kožu!


3. Rare Pearls l Avon Body Lotion
Ovo je mirišljavi losion za telo. Ima jako prijatan, blag i lep miris. 
U preslatkom je pakovanju!


4. Avon | Rare Pearls Purfeme
..Ovaj parfem je u kolekciji sa predhodnim losionom za telo. Preelepo miriše, brzo sam ga potrošila i sada je skroz prazan.


5. Stay Matte Rimmel London & Real Techniques Brush
Svi su jako hvalili ovaj puder u kamenu, pa sam odlučila da ga probam. Dok sam bila u Beogradu, svratila sam u Lilly i kupila sebi jedan. Prvo sam uzela svoju odgovarajuću nijansu, krenula da platim, pa sam videla da je polomljena kutija od pudera, zatim sam se vratila da zamenim za drugu i zamislite kad sam došla kući tek sam tada shvatila da sam uzela pogrešnu nijansu, koja je bila previše svetla. Odlično matira lice, i planiram opet da ga kupim u odgovarajućoj nijansi jer je skoro potrošen. Što se tiče četke, ne želim ništa više da kažem osim da je premekana, predobra i veoma lako se pere.



6. Avon | Skin so Soft Enhance & Glow 
Osvežavajući sprej tokom leta, ovako nešto mi uvek zatreba. Imaju neke sitne šljikice koje se ne poznaju toliko na koži. Nisam ga mnogo koristila, ali kad god da ga stavim i razmažem po koži posle nekog vremena ima neki jako prijatan miris.



7. Browliner l Aura 02
Do skoro sam bila opsednuta Aura i Essence olovkama za obrve, a sada sam opsednuta svim senkama za obrve. Jednostavno obožavam proizvode za obrve. Kada bih morala da biram između olovke i senke za obrve, ne znam šta bih vam odgovorila. 



8. Avon | Rare Pearls
Ovo je mini toaletna voda, istog mirisa kao onaj gore parfem. Kao što možda primećujete, imam dve bočice i obe su skroz potrošene. Razlog je taj što se mojoj sestri jako svideo miris pa je odlučila da naruči još jednu bočicu sebi. Dobro je za neka putovanja kako ne biste nosili ceo parfem. 



9. Avon | Color Trend Powder
Ovaj puder u kamenu je odličan, saznala sam za njega od drugarice koja ga duže vreme koristi. Jednom mi ga je pozajmila jer sam svoj puder u kamenu zaboravila kod kuće. Primetila sam da mi odgovara i naručila ga. Nisam se nimalo pokajala. Cena je jako pristupačna i sigurno planiram opet da ga poručim. Plus mi jaako dugo traje.




10. Golden Rose l City Style Mascara 
Ne znam da li mi verujete, ali ovo mi je treća Golden Rose City Style maskara. Ja sam zaista prezadovoljna. Nikad nisam volela da skidam maskaru, jer mi oduzima puno vremena i živcira me skidanje iste. Zato sam ja našla rešenje, to je upravo ova maskara. Možda su neki već probali i nije ime se dopala. Meni se dopada zato što kad je stavim ujutru za školu, i već kad dođem ona počinje polako da mi se sama skida sa trepavica, tako da ja kad dođem kući samo pređem vlažnom maramicom preko trepavica i više je nemam. Nema mučenja, gubljenje vremena i ostalog. Ako vas mrzi da skidate maskaru posle škole, onda je ovo prava maskara za vas! Cena je smešna, oko 199 dinara. Što samo ukazuje na kvalitet maskare. Ali obavezno probajte, pa prosudite!



11. Avon Care l Smoothing Lip Balm
Već sam gore rekla da obožavam balzame i labela za usne. Hidratacija je vrh! Nisam mu našla nijednu manu. Ovo mi je četvrti balzam po redu, a u fioci imam tri potrošena, lol. Sve preporuke!



12. Coco Mademoiselle Chanel l Parfume
Hvala mojoj divnoj mami na ovako prelepom poklonu. Znate li koliko ovo divnoo miriše i koliko mi zapravo dugo traje? Gde god da odem svi mi kažu "Prelepo miriše taj parfem, koji je?". Jedina šteta je što je veoma skup, ali uvek imamo tu opciju da uzmemo ekonomik parfem. 




To je to što se tiče mojih letnjih favorita, nadam se da vas nisam smorila sa dugačkim tekstom. Pišite mi u komentarima šta vam se najviše dopada i šta biste voleli da probate. 
Kisess, xoxo

You Might Also Like

6 коментара

  1. Odličan post ,sviđa mi se onaj balzam za usne :D
    http://katyblogfirst.blogspot.hr/ novi post je tu ,ako želiš možeš me zapratiti,uzvraćam!<3

    ОдговориИзбриши
  2. Predivni su ti favoriti i slike mi se mnogo sviđaju. Super si svaki proizvod opisala. :D <3


    NA MOM BLOGU JE U TIJEKU DARIVANJE -> itsnina23.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  3. Odlični favoriti. I tvoj blog mi se baš sviđa. <3
    Učlanite se na moj blog, uzvraćam----> Fashion, Beauty and Style

    ОдговориИзбриши

Subscribe