MINI HAUL | Anastasia Beverly Hills Glow Kits ❤

31 август

Pozdrav drage bjutiholičarke!

Kao što vidite po opisu, danas sam tu sa jednim malim haul postom, pa ako vas zanima šta sam ja to kupila u predhodnih par nedelja, nastavite sa čitanjem! Ili ako nekog zanima gde sam šta kupila, slobodno me pitajte u komentarima ili na Ask.fm profilu. Želim da napomenem da ovaj post nisam napisala da bih se hvalila ili nešto slično, već kako bih vama dala neke ideje ili kako bih vama preporučila šta možete da kupite i gde.

Let's go!


1. Anastasia Beverly Hills | Glow Kit
Ja sam bukvalno opsednuta hajlajterima (highlighter) i jedva sam čekala da mi stignu ove dve predivne paletice! Ne možete ni da zamislite kakva je moja faca bila kada mi je kurir predao paket, ne, zaista ne možete! Kada sam ušla u kuću, iscepala sam onu kutiju i kesu kao neki besni ris. Uglavnom, poručila sam online jer sam uhvatila neki odličan popust i pfff na kraju se ispostavilo da nije original (proverila sam na internetu kako izgledaju original). To ne bi bio nikakav problem da je meni devojka koja prodaje ove palete rekla da nije original, što znači da me je slagala! Međutim, ja sam isprobala ove paletice i mogu reći da sam jako zadovoljna! Čak planiram da kupim u Sephori original da vidim kakva je razlika, jer ako su ove toliko dobre kakve li su tek original Anastasia BH palete?





Anastasia Beverly Hills Glow Kit - THAT GLOW
- sunburst
- golden bronze
- bubbly
- dripping in gold



Anastasia Beverly Hills Glow Kit - CREAM
- hard candy
- mimosa
- starburst
- crushed pearl



Za sada mi se više dopada Anastasia BH Glow Kit - THAT GLOW, tačnije ova roze paleta. Možda ste primetili na sivoj GLEAM paleti ovu Starburst nijansu koja je drugačija od ostalih. To je zbog toga što mi je stigla skoro cela polomljena, a ja nisam želela da je bacim pa sam uzela malo alkohola i kašiku i razmazala sve lepo. Što svakako lepše izgleda nego da je polomljena. Wow, naučiliste nešto novo i od mene! Šalim se, sigurno znate za taj trik. Na slici ispod vidite kako izgledaju kada se razmažu, šta vi mislite o ovim paleticama i da li ste ih isprobale?



2. Brush Set | Not Branded
Ove četkice za oči sam takođe poručila online i čekala sam oko 25 dana da mi stignu. S obzirom na cenu, ovo je nešto savršeno! Jako su mekane iako nije skroz prirodna dlaka. Jednu sam poklonila drugarici a ostale jedva čekam da isprobam, ako mi se dopadnu pravim recenziju i javljam vam utiske! U ovom pakovanju se dobije 12 četkica.








3. City Color Photo Chic Eyeliner Pencil White | Max Factor Kohl Pencil Black | Oriflame The One Eyeliner Stylo Black
Hitno su mi trebali crni i beli kreon za vodenu liniju oka, pa sam našla jedino ove. Videćemo da li će završiti u Jesenjim favoritima. Eyeliner iz Avona sam već koristila i znam da je odličan, vodootporan je i ne spada tako lako. Preporuke!




4. CHANEL | Les 4 Ombres
Ove palete su savršenstvo! Vidite te boje! Ovo čudo mi po čitav dan stoji na kapcima, a pigmentacija je vrh. Imala sam već priliku da ih isprobam pa mogu sa sigurnošću da vam potvrdim kakve su. Nemam pojma koliko koštaju jer ih nisam ja kupila. P.S. ovo su tester senke!




5. Maybelline New York Lipstick
Prvi karmin je u nijansi 128 ima miris kokosa, mmm moj omiljeni miris! Drugi karmin je u nijansi 116 i ima miris kao neki puder, lol. Nemam pojma iz koje su kolekcije niti piše na njima, pa ne mogu da vam napišem. Karmine mi je takođe kupila mama i kada sam ih dobila nisu bili upakovani. 




Iiii to je to. Napokon sam završila sa pisanjem ovog posta (pišem ga čitav dan u pauzama), i sada mogu da idem da se pripremam za školu! Vama želim srećnu novu školsku godinu, da imate što više petica! Pišite mi u komentarima da li vam se dopao ovaj post.
Baaaj!

You Might Also Like

27 коментара

  1. Originalne Anastasia Beverly Hills palete su preskupe a i ove tvoje izgledaju super. Četkice su divne. Super post :*

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znam da su preskupe, ali jednostavno moram da ih isprobam! Ali i ove mogu da posluže. Hvala ti! 💋

      Избриши
  2. Odlican post!Sve stvari mi se jako dopadaju!Cetkice su vrh!
    Pratim te,ako zelis uzvrati!
    jovanaslife.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Ja sam zaljubljena u Anastasia Beverly Hills Glow Kit, divan je :) Maybelline ruževi su isto odlični.

    sarahmakeupp.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Odličan post, sve stvari mi se jako sviđaju pogotovo ove palete i kistovi <3
    Dizajn bloga ti je savršen <3

    Ako želiš pogledaj moj blog i učlani se (uzvraćam)
    http://doroty4.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  5. Oldičan post.Zaljubljena sam u Anastasia Beverly Hills palete,nadam se da ću si jednom moći priuštiti pravu ABH paletu,no i ove izgledaju odlično.

    Zapratila sam te i bila bih zahvalna,ako bi uzvratila.

    xdreaannx.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  6. Divan post! Chanel sjenke izgledaju fantasticno, pigmentacija je koliko vidim vrhunska! Cetkice se masovno narucuju preko interneta i svi koji su pravili haul/recenziju/favorite su ih nahvalili. Bas lijepo da si podijelila svoje utiske s nama :)
    Posjeti moj blog i ako se uclanis, napisi u komentar kako bi mogla uzvratiti: shoppingholic-dreamer.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti, zaista jesu fantastične! Bilo mi je zadovoljstvo da sve to podelim sa svima vama. Učlanila sam se na tvoj blog! ❤

      Избриши
  7. Divan post! Chanel sjenke izgledaju fantasticno, pigmentacija je koliko vidim vrhunska! Cetkice se masovno narucuju preko interneta i svi koji su pravili haul/recenziju/favorite su ih nahvalili. Bas lijepo da si podijelila svoje utiske s nama :)
    Posjeti moj blog i ako se uclanis, napisi u komentar kako bi mogla uzvratiti: shoppingholic-dreamer.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Odličan post i supeer mi je ovaj HAUL,oboožavam čitati postove ovakvog tipa <3 :* *-*
    Četkice deluju peeerf *--*

    Imaš moj follow,ako želiš uzvrati :)

    Boomy's Place

    ОдговориИзбриши
  9. Divan post, četkice su prestrašne. Pratim tvoj blog, ako želiš uzvrati

    http://medinabeslagic.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  10. Divni proizvodi, sve mi se dopada :-)
    Uclanila sam se na tvoj blog, nadam se da ces uzvratiti ! <3

    NEW POST ON MY BLOG :
    http://katycolorfulfreak.blogspot.com/2016/09/modern-hippie.html

    ОдговориИзбриши
  11. Super stvarčice, savršene nijanse sa savršenim začinom dvojih riječi. Zaista sam uživala dok sam čitala i oduševljena sam. Imaš moj follow :*

    http://danny991.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши

Subscribe