Sitnice koje želim da potrošim do kraja proleća

23 март


Sećate li se onog Beauty izazova "Potroši 5 proizvoda do kraja godine"? E pa, ako se sećate, onda verovatno znate šta sledi u nastavku ovog posta. Proleće tek što je stiglo pa povodom toga želim da isprobam ili u potpunosti potrošim proizvode koje već neko vreme, iz raznih razloga držim po strani. Većina ovih proizvoda koje ću vam predstaviti mi se dopada, ali se uvek nađe neki bolji proizvod da zameni njihovo mesto. Napraviću jedan update iliti neku mini recenziju krajem proleća u kojoj ću vam pokazati kako sam ja napredovala sa trošenjem sledećih proizvoda. Ako želite, slobodno se pridružite ovom izazovu, biće mi jako drago! Pa, da krenem..


1. Dove Body Milk
Ovo je mleko za telo koje je namenjeno osobama sa suvom kožom. Deep Care kompleks obuhvata prirodne materijale koji dubinski hrane kožu i čine je mekom i glatkom na dodir. Mleko u sebi sadrži eterično ulje koje postepeno pomaže tvojoj koži - tako ga proizvođači opisuju, a da li je zaista tako ne mogu vam još uvek potvrditi. Dobila sam ga na poklon od drugarice i nisam ga još nijednom koristila. Trenutno koristim svoju omiljenu Avon Care Cocoa Butter Rich kremu, pa sam ovu u potpunosti zapostavila. No, odlučila sam da počnem sa ovim mlekom jer ima predivan miris i sasvim finu teksturu. 


2. Oriflame HairX CC Cream 
Pomaže u hidrataciji i oblikovanju kose, štiti je i ojačava. Nanosi se ravnomerno na čistu, predhodno pekirom prosušenu kosu od sredine do krajeva i ne ispira se. Takođe se može naneti na osušenu kosu za lepši i zdraviji izgled. Ovaj proizvod sam skoro kupila, jer je moja kosa trenutno u groznom stanju. Odlučila sam da je više negujem i mackam sa nekim sprejevima i kremicama. Možete mi slobodno preporučiti neki proizvod za kosu koji vama pomaže.


3. Avon Natural Indulgence Blackberry & Vanilla mirisni sprej
Ne znam kako da opišem ovaj miris, spoj vanile i kupine - savršenstvo. Koji god da sam mirisni sprej iz Avon Natural linije koristila, ovaj je definitivno ostavio najveći utisak na mene. Nemam pojma zašto sam ga stalno držala po strani. Sigurno ću ga od sad više koristiti. Sve preporuke!


4. Oriflame Pure Skin face wash
Ovaj proizvod čisti kožu od masnoće i prljavštine koja se skuplja na licu tokom dana. Kada se utrlja i ispere, počinje da hladi i blago pecka vašu kožu jer u sebi sadrži mentol. Namenjena je osobama sa masnom i mešovitom kožom. Ovaj proizvod obožavam i već sam ga jednom svrstala u svoje favorite, međutim, želim sebe da forsiram da ga što češće ili gotovo svako veče koristim. Ja ga kupujem po ko zna koji put, tako da od mene imate iskrenu i toplu preporuku!


5. DM Balea Soft & Clear kompaktni puder
Ovaj puder je iz kolekcije za problematičnu kožu i sadrži salicilnu kiselinu koja pomaže u borbi protiv akni. Počitajte mini recenziju ovde. Ovaj puder ste mogli da vidite u mojoj makeup wish listi ovde. Posle samo par dana od tog posta otišla sam do DM-a kako bih kupila ovaj puder i Baleinu micelarnu vodu za skidanje šminke oko očiju. Micelarnu sam vrlo brzo potrošila, dok sam puder isprobala svega dva puta i kasnije ga u potpunosti zaboravila. Znam da mnogi od vas nisu znali da Balea ima svoj puder (u čak tri nijanse), ali da, verovali ili ne, ima. A ja vam javljam utiske kad ga malo bolje testiram.


6. Essence All eyes on me waterproof maskara
Kao što sam već rekla u zimskim favoritima, jedine maskare koje koristim i koje iskreno najviše volim su od brenda Golden Rose. Čisto radi znatiželje, kupila sam ovu vodootpornu maskaru od essenca. Koristila sam je samo jednom i odmah je ostavila po strani. Nije nešto što bih koristila svakog dana, ali mi se na neki način dopada. Vodom nema šanse da je skinete, pa ako hoćete da plačete a da vam se ne razmaže maskara, isprobajte je obavezno - okej, šalim se. I da, želim malo češće da je koristim jer moja sestra tvrdi da je odlična, no videćemo još.


7. Oriflame The One Eyeliner Stylo
Ja sam osoba koja nikada ne koristi ajlajner. Znam da ga stavljam kako sebi, tako i drugima, plus mi svi kažu da mi lepo stoji, ali eto, ja ga opet nikad ne koristim. Možda jedino kad izđem u grad, ali i to je retkost. Želim da još bolje uvežbam ruku kako se ne bih nervirala oko mrlja koje napravim sa ajlajnerom. Jedini razlog što ga izbegavam je taj što oduzima dosta vremena i strpljenja (barem meni). Uglavnom, ovaj ajlajner je vodootporan i koristim ga kada druge šminkam. Njime sam zaista oduševljena jer je veooma precizan. Želim napokon da počnem više da ga koristim na sebi. 



Da li ste koristili neki od navedenih proizvoda? Kakvi su vaši utisci? Do sledećeg čitanja!
Email for bussines: katarina99art@gmail.com Instagram Ask.fm Bloglovin' 

You Might Also Like

7 коментара

  1. Odličan post,Dove mlijeko za tijelo je odlično,kao što si i sama rekla ima predivan miris i meni je odlično hidriralo kožu.♥


    http://bellafashiondiary.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  2. Koristila sam Oriflame eyeliner. Slažem se da je vrlo precizan i kvalitetan proizvod. :)

    Fashion, Beauty and Style

    ОдговориИзбриши
  3. Odlican post. Uzivala sam citajuci. Preporuke za sprejeve iz Avona :))

    ОдговориИзбриши
  4. interesantan post draga Katarina!
    Proizvodi izgledaju jako zanimljivo i verujem da ces ih potrositi.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  5. Drzim ti fige :) Imala sam ovaj Balea puder i bas sam bila zadovoljna. Imaju takodje i dobar korektor iz iste linije :) <3

    ОдговориИзбриши
  6. Draga, post je predivan. Stvarno sam uživala čitajući. Zainteresovala si me za ovo mlijeko od Dove-a tako da nestrpljivo isčekujem tvoje konačne rezultate. Što se tiče Avon spreja i ja sam oduševljena njegovim mirisom. Prosto odiše proljetnom ljepotom i onom očaranošću koju pruža livada prepuna kupina ^_^

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши

Subscribe