My winter playlist | 2017

04 фебруар



Ja sam zaluđenik kada je muzika u pitanju. Možda nemam sluha za muziku i apsolutno nemam pojma da pevam, ipak, muzika mi je nešto najdraže. Uvek me oraspoloži i bez nje ne može da prođe nijedan moj dan. Bilo da čitam knjigu, raspremam sobu, odmaram, vozim se u busu - ja moram imati muziku u svom telefonu. Uglavnom slušam stranu muziku, jer mi ova naša ne prija. Ne kažem, ima divnih i kvalitetnih pesama sa naših prostora (Balkana), koje zaista volim. To su najčešće pesme onih starih, dobro poznatih bendova poput - Bijelo Dugme, Parni Valjak, Crvena Jabuka, Plavi Orkestar, Kerber, Van Gogh, Bajaga i Instruktori.. Pa da ne dužim više, danas ću sa vama podeliti TOP 20 pesama koje sam slušala tokom ove zime. Jednim klikom na link, moćićete da poslušate pesmu - ukoliko već niste. Uživajte!




Napišite u komentarima koje su to pesme koje ste vi slušali tokom zime? Preporuite mi vi neke pesme i naravno, ne zaboravite da poslušate pesme sa moje playliste. Ljubim vas!

Predhodna fall playlista - OVDE.



Email for bussines: katarina99art@gmail.com Instagram Ask.fm Bloglovin' 

You Might Also Like

4 коментара

  1. Većinu pjesama sam već poslušala,divan izbor,Shawn je ljuuubav:)
    Minnah's Life

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam čula, a ni slušala za nijednu pesmu. Ali jer sam zaluđenik muzikom, većinu sam sada poslušala.
    Novi post je na mom blogu: laAdda

    ОдговориИзбриши
  3. Iskrena da budem, ovo opet nije muzika koju ja slusam, ali moram reci da mi se dopada izbor pesama. Svi izvodjaci su mi i vise nego poznati tako da moram reci da je post vrlo interesantan.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  4. Strane pjesme koje si navela nisam slušala, jer, opet kažem, ne volim takvu muziku, ali zato navedene pjesme od Adila, Crvene Jabuke i ostalih izvođača prosto obožavam. Sjajan post draga:)

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши

Subscribe