20 činjenica o meni koje sigurno niste znali

20 јануар


Nikada mi pre nije palo na pamet da sa vama podelilm neke činjenice o sebi, pa sam stekla utisak da o meni veoma malo znate. Ovaj post pišem kako biste vi saznali nešto zanimljivo o meni, a i naravno, kako bih ja saznala nešto o vama. Meni su ovi postovi užasno zanimljivi i simpatični za čitanje, pogotovo ako ih napiše blogerka koju volim i redovno pratim. Zato i vi ako već niste, ne oklevajte da podelite neke zanimljive činjenice o sebi. Pa, hajde sada da se bolje upoznamo!



1. Na samom početku srednje škole dobila sam nadimak "Šaki" iz razloga što sam na sveskama svojih drugarica konstantno pisala ime Shakira (inače moja omiljena pevačica, žena kojoj se istinski divim i na koju se ugledam). Zanimljivo je to da me i dan danas svi tako zovu, a retko ko me zna kao Katarinu, Kaću ili slično.

2. Opsednuta sam mačkama, ja ta stvorenja toliko volim da je nemoguće rečima opisati! Kad ugledam malu macu na ulici, moj dan je odmah mnoogo lepši. 

3. Moja omiljena hrana je pizza, pomfrit, ruska salata, tortilja sa belim mesom, purenjaci (kukuruz), lazanje i rolat sa sirom, pavlakom i šunkom. Inače sam veeliki ljubitelj Italijanske hrane.

4. Kada me neko tek upozna, uglavnom, prvi utisak o meni je da sam jako stidljiva i povučena osoba. Ehh, kasnije je već druga priča!

5. Najveći san mi je da postanem glumica, to želim još od malih nogu, međutim nikada nisam imala dovoljno hrabrosti da se u tome i oprobam. 

6. Sebe bih opisala kao kreativnu, duhovitu, iskrenu i pozitivnu osobu.

7. Volim da se šminkam, crtam, pravim DIY (uradi sama) projekte, dekorišem i aranžiram, čitam knjige, pravim nakit, fotografišem, slušam muziku, putujem i saznajem nove stvari.

8. Idem u srednju Umetničku školu i treća sam godina.

9. Ne pušim cigarete (ne podnosim duvaski dim), ne pijem kafu i jako retko pijem alkohol (samo u nekim posebnim prilikama).

10. Svoj prvi novac sam zaradila tako što sam radila sezonske poslove sa najboljom drugaricom. Preko letnjeg raspusta smo brale višnje, maline i kupine. Jedno neverovatno iskustvo koje ću dugo pamtiti.

11. Kada sam bila mala, pala sam sa bicikla (koja su imala pomoćne točkiće haha) na beton i dobila mali potres mozga.

12. Obožavam da gledam filmove u bioskopu.

13. Obožavam ljuti čips i mislim da sam totalno zavisna od istog! A inače jako volim pivo u kombinaciji sa ljutim čipsom, veoma čudno, ali da.

14. Neverovatno je to koliko mnogo volim da spavam!

15. Ne izlazim iz kuće bez balzama za usne i slušalica za muziku.

16. Divim se Tamari koja vodi emisiju "S Tamarom u akciji". Ta žena je toliko pozitivna, simpatična, duhovita, humana i što je najvažnije ima neki svoj poseban stil koji joj lepo pristaje. I takođe želim da napomenem koliko volim njenu emisiju, ne propuštam nijednu epizodu! Zaista mislim da one besmislene rijalitije poput "Parova" i "Farme" treba zameniti sa više ovako lepih, edukativnih i humanih emisija. 

17. Iz nekog razloga verujem u duhove i paranormalne aktivnosti. 

18. Ne volim da lažem i to radim samo ako baš moram, u suprotnom se osećam loše.

19. Rođena sam 2.6.1999. godine u 12:00 popodne u Šapcu, Srbija. U horoskopu sam blizanac, a u podznaku devica. Visoka sam oko 160-161cm (dakle jako sam niska). Imam smeđu kovrdžavu kosu i zeleno-smeđe oči. 

20. Kod sebe ne volim to što sam previše tolerantna, što isuviše brzo opraštam ljudima iako možda ne bih trebala, što sam tvrdoglava i ravnodušna u nekim određenim situacijama. I naravno što UVEK kasnim!


(P.S. sve fotografije koje vidite su moje i uslikane su još u martu prošle godine hah)


 Mogla bih ovako do sutra da pišem, ali znam da meni nimalo nije zanimljivo da čitam po 50 činjenica, pa smatram da verovatno ni vama ne bi bilo. Toliko za sad, nadam se da vam se ovaj post dopao i da ste uživali. Obavezno mi napišite u komentarima nekoliko činjenica o sebi (bar pet)! 
Email for bussines: katarina99art@gmail.com Instagram Ask.fm Bloglovin' 


You Might Also Like

19 коментара

  1. Dostaa smo slične. Super ideja za post, i ja volim da ovakve postove čitam :) <3

    everydayema.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  2. Slike su predivne, a crtež je jako lep. Ako si ga ti crtala. Činjenice su jako zanimljive. I ja mnogo volim Šakiru, mnogo volim mačke i još mnogo toga kao ti. Retko kada pijem kafu. Verujem da smo veoma slične. I ja sam pisala sličan post. To je bio moj prvi post. Pratim te i bilo bi mi jako drago kada bi posetila moj blog, i ako ti se svidi komentarisala, ili se učlanila: laAdda

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti, crtez sam sama nacrtala. AAA kako volim kad neko u mom okruzenju voli Shakiru! Posetila sam tvoj blog i uclanila se. <33

      Избриши
  3. Super i jako kreativan post.

    Posjeti moj blog bilo bi mi drago: http://stroongana.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  4. Drago mi je da si uradila ovaj post, jer ima par činjenica koje dijelimo; obožavam mačke, ne izlazim bez labela i slušalica i isto tako volim da gledam filmove u bioskopima. Moram da primjetim da si poprilično niska za svoje godine, da li je to istina? nije uvreda haha :D Odličan post draga:D

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jaoo hvala, drago mi je da delimo bas ove cinjenice. Da, jaako sam niska za svoje godine (mladja sestra me prestigla), ali meni to ne smeta jer su mi sladje niske devojke od onih visokih. Iste sam visine kao Shakira i zbog toga sam veoma srecna! :)

      Избриши
  5. Super što si podijelila ove činjenice na blogu, meni je bilo zadovoljstvo čitati. ☺ ♥

    Chanceux

    ОдговориИзбриши
  6. Ajme,ajme,ajme,ajme predobar post!Baš mi se sviđa i mislim da si ove činjenice preprepresvršeno napisala,inače su mi ovakvi postovi dosadni ali tvoj mi je prepreprezanimljiv.Možda zato što si umjetnička duša kao i ja??Hahaha
    http://eniiway.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti draga, nemas pojma koliko mi to znaci! Ja definitivno jesam umetnicka dusa kao i ti! <3

      Избриши
  7. Odličan post draga i jako zanimljiv! Nekako ti zavidim jer si niska , a ja imam 13 godina i već 165, najveća u razredu, užas! :D

    http://lifella2.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti! Ahh, znam da to nekad predstavlja problem. Meni je ponekad krivo sto sam niska. :D

      Избриши
  8. Katarina draga, zaista jako zanimljiv post. Uživala sam čitajući! Drago mi je da sam saznala toliko novog o jednoj od svojih omiljenih blogerki. <3

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  9. Volim ovakve postove, jer na taj način još više upoznajem kolegice blogerke i samu tebe. Vidi se zašto voliš da crtaš odlično ti ide, ako je suditi po fotografiji, inače jako smo slične, jer i ja volim neke od navedenih stvari, a i moja najveća želja jeste biti glumica, ili režiserka, ali ne ulažem velike nade u to :/

    Delilah's Stories

    ОдговориИзбриши
  10. Zaista, sjano! Dosta toga nisam znala o tebi, pa mi je ovaj post baš prijao, stvarno predivno crtaš! <33

    Marsyly

    ОдговориИзбриши

Subscribe