HAUL | DM, Lilly, Avon, Vulkan ❤

12 новембар

Zdravo svima!
Za danas sam pripremila jedan post o novitetima, kako bih vam pokazala šta sam to kupila dok sam bila u poseti Beogradu i Novom Sadu. Ima preparative, dekorative i nekoliko knjiga, pa bacite pogled. Neke proizvode sam već koristila pre nego sam ih ponovo kupila, jer jednostavno, morala sam ponovo da ih imam. Nadam se da neću biti dosadna i da će vam se dopasti! Pa krenimo..





1. Balea Augen Make-up Entferner

Potrebno mi je neko sredstvo za skidanje šminke oko očiju, pa sam odlučila sam da kupim ovaj Balein u DM-u. Još uvek ga nisam isprobala, ali ako mi se dopadne i sami znate gde će da završi - mojim jesenjim favoritima. Tako da za sad ne mogu ništa više da vam govorim o njemu. Proizvod ima 100ml, bez alkohola, hidrira predeo oko očiju, neguje trepavice i naravno - uklanja šminku sa kapaka, obrva i trepavica. 

Cena: 125 din.



2. Balea Soft & Clear Kompakt Puder

Jedna devojka na blogu je radila recenziju ovog pudera, pročitala sam da je za masnu i mešovitu kožu, pa sam poželela da ga isprobam (sad vi recite da su recenzije bezveze heh, a baš suprotno). Nažalost, ni njega još uvek nisam koristila, ali ću vam ubrzo javiti utiske. Cena je jako pristupačna. Puder u sebi ima malo salicilne kiseline koja pomaže u borbi protiv mitisera i bubuljica, ali ih ne skida u potpunosti jer je to ipak puder. Možete ga pronaći u DM drogeriji. 

Cena: 315 din.




3. Cotton Soft tuferi za lice

Ovo su neki najobičniji tuferi za lice. Još uvek nisam koristila, jer su skoro kupljeni. Cenu ne znam jer nisam ja kupila, već moja mama. Sigurno nije više od 150 din.



4. Aura Correct Me Concealer

O ovom Aurinom korektoru sam čula samo pozitivne reči i uglavnom sam ga viđala u favoritima meseca - što je dovelo do toga da ga i ja sama isprobam. Mogu slobodno reći da mi se jaako dopada, odlično radi svoj posao. Ovaj mi je još i savršen za razliku od predhodnog koji je iz Avona, jer sam njime bila užasno razočarana. Možda neko zna na koji mislim, takođe je u duguljastoj bočici/tubici, kako god. Moj je u nijansi 306 Natural. 

Cena: 430 din.




5. Avon Care Pink Jasmine Lip Balm

Ako me pratite od samog početka, znate koliko sam opsednuta balzamima i labelima i koliko sam više nego opsednuta ovim magičnim balzamom iz Avona. Nemam pojma šta me toliko privlači kod ovog, ali jedno što znam jeste da ga konstantno kupujem. Kod drugarice naručim po nekoliko komada za onaj moj čuveni "za svaki slučaj". Mislim da bih zaplakala kad ga više ne bi bilo u katalogu. Ja imam naviku da grickam usnu, pa to sve moram da rešim sa nekim balzamom. Tople preporuke za ovaj balzam!

Cena: 159 din. (zavisi od brošure do brošure



6. Dove Body Milk

Ovo mleko za telo sam dobila od drugarice i nisam ga još uvek koristila. Moja koža puca samo zimi, kada je jako hladno. Tako da će mi biti idealan za ove hladne dane koji dolaze. Cenu ne znam, jer kao što rekoh, dobila sam na poklon. Ali ako vas zanima uvek možete pogledati na internetu. Čak mislim da sam ga videla u Liliju, pa eto da znate ako želite da ga kupite.



7. Avon Care Cocoa Butter Rich Cream

Ahh, za ovaj proizvod nemam reči! Savršenstvo! Već sam jedno pakovanje potrošila i jedva sam čekala da mi stigne novo. U pitanju je krema za telo, lice i ruke, koja zaista savršeno miriše i hidrira kožu. Ovo pakovanje sadrži 400ml proizvoda, što znači da sam već opremljena za hladne zimske dane! 

Cena: 550 din. (zavisi od brošure do brošure)



8. Avon Planet Spa 

Nemam problematičnu kožu, osim što mi je ponekad masna pa moram da je očistim nekom kremom. Koristila sam ovu treću po redu prošlog meseca i odlična mi je. Rekla sam mami da poruči još tih kremica i eto sada ih imam tri. Ova druga crvena krema predivno miriše, dok ova prva grozno, na neki čaj! Preporuke za drugu i treću kremu!

Cena: 329 din. (zavisi od brošure do brošure



9. Knjiga "Krvna veza - Sidni Šeldon"

Uzbudljiva saga o izdaji, sabotaži, opasnosti i vezama koje mogu biti smrtonosne...Porodična kompanija 'Rofe i sinovi' međunarodna je poslovna imperija za kojom žude mnogi članovi porodice gladne bogatstva. Na njenom čelu nalazio se jedan od najbogatijih ljudi na svetu - čovek koji je upravo poginuo u tajanstvenoj nesreći, a kontrolu nad firmom ostavio svojoj kćerki jedinici Elizabet. Ova inteligentna, snalažljiva i lepa mlada žena pokušaće da spase - a ne da rasproda - 'Rofe i sinove', a da bi u tome uspela, moraće da nadmudri sve one koji potajno žele da se domognu njenog položaja, ali i nepoznatog ubicu koji želi da joj oduzme život. 

Cena: 299 din. (Vulkan)


10. Knjiga "Najbolje drugarice - Loren Foks"

Vila i Džejn su najbolje prijateljice - međutim, sličnost među njima je tolika da ih često smatraju sestrama, što Vilu potajno veoma raduje. Njih dve zajedno iznajmljuju stan, koji plaćaju prihodima od honorarnih poslova dok čekaju da se pojavi nešto bolje. Vila prodaje cveće i piše reklamne slogane za kompaniju koja se bavi proizvodnjom čaja, a Džejn čisti stanove i o tome piše lošu poeziju. Međutim, zajedno njih dve mogu sve - njihov stančić je tvrđava prijateljstva sagrađena na intimnim šalama i istom razmišljanju, na takvoj bliskosti da ni za koga drugog tu nema mesta. Ili se bar njima tako čini, sve dok se u njihovim životima ne pojavi Vilin nekadašnji najbolji prijatelj iz srednje škole - štreber koji je izrastao u zgodnog muškarca punog samopouzdanja, koji će svoju pažnju ovog puta pokloniti Džejn...

Cena: 199 din. (Vulkan)


11. Knjiga "Zato što te volim - Gijom Muso"

Petogodišnja Lajla nestala je u jednom tržnom centru u Los Angelesu. Duboko potrešeni ovom tragedijom, njeni roditelji se razilaze. Pet godina kasnije, Lajla se pojavljuje na istom onom mestu na kojem joj se izgubio svaki trag. Živa je, ali iz nekog nepoznatog razloga, ne progovara. Svi su srećni zbog njenog povratka, ali javljaju se i neizbežna pitanja. Gde je Lajla provela sve ovo vreme? Sa kim? Ali pre svega, zašto se vratila? Ova dirljiva, ljudska drama zapravo je čarobna ljubavna priča koja vas uvlači u misteriju i drži vas u neizvesnosti, priča čiji završetak nećete tako lako zaboraviti. 

Cena: 299 din. (Vulkan)



To bi bilo to što se tiče mojih noviteta, da li ste koristili neke od ovih proizvoda? Ako jeste, kako vam se čine? Ostavite mi komentar!
Kisses xoxo
Email for bussines: katarina99art@gmail.com
 Blog email: kacadjori@gmail.com
Instagram: OVDE/HERE
Ask.fm: OVDE/HERE

You Might Also Like

14 коментара

  1. Zaista odličan post, i jako zanimljiv haul. Do sad nisam isprobala ni jedan od proizvoda koje si nam ti prezentovala, ali sam ubedjena da ce tebi odlicno koristiti. Posebno mi se dopao ovaj puder u kamenu, jako mi je interesantan i smatram da bi i meni dobrodosao jedna, tako da cu ga definitivno i sama nabaviti.

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  2. Narucila sam 2 iste knjige kao i ti! Super post!

    ОдговориИзбриши
  3. Odličan haul, nisam znala da balea ima puder u kamenu xd inače ove avonove stvari su sve odlične, jer sam ih sve koristila, pogotovo ta mirisna i predivna krema s kojom se drogiram hhaha, sve u svemu divan haul

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, nisam ni ja znala da imaju svoj puder, ali mislim da je od skoro u prodaji pa zbog toga nisi znala. Slažemo se, i ja se drogiram ti divnim mirisom! Heh hvala ti! :)

      Избриши
  4. Super post, odlican haul. Imam takoder od balee losion za skidanje sminke i prezadovoljna sam sa njime zato jer skine sminku u sekundi! Pozdrav😄

    ОдговориИзбриши
  5. Divan post, super haul, odlične stvari si kupila <3

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    ОдговориИзбриши
  6. Post je zaista divan i mnogo mi se svidja sve sto si napisala. Sto se tice knjiga, za prvu sam cula od drugarice i svi govore da je super, za drugu ne znam, ali za trecu sam negdje cula i imam bas veliku zelju da je procitam ❤️❤️❤️

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na lepim recima! Zbog skolske lektire, nisam stigla da procitam ove koje sam kupila, osim druge koju sam samo zapocela i stala. Ako mi se dopadnu, pravim post o mojoj preporuci knjiga. ❤❤

      Избриши
  7. Odličan post, jako zanimljiv haul <3
    Sve stvari mi se sviđaju :)
    Dizajn bloga ti je savršen <3

    Ako želiš pogledaj moj blog i učlani se (uzvraćam)
    http://doroty4.blogspot.hr/2016/11/haters-gonna-hate-hate-hate-hate-hate.html

    ОдговориИзбриши

Subscribe