Top 10 lakova za nokte | Collab post ❤

23 октобар

Heeej, heej!
Evo napokon jednog posta u jesenjem duhu. Hmm, nešto razmišljam, jesen je očaravajuće godišnje doba. Ali, naravno, samo ovom ko ume da uživa u njemu. Sve te vesele boje na krošnjama drveća, umirujući zvuk kiše, posmatranje parkova i ulica sa raznobojnim opalim lišćem, pijuckanje toplih napitaka uz ćebence i dobru knjigu. Predivno! Kako odoleti svim tim divnim jesenjim bojama? Bordo, oker, maslinasto zelena, crvena, zlatna..? Sigurna sam da volite jesen, barem malo! Zato danas želim da vam predstavim 10 fantastičnih nijansi laka za nokte koje su idealne tokom jeseni. Neke ste možda isprobali, a neke ćete tek isprobati - ko zna?! Ostavite mi vase utiske u komentarima!



1. Layla | Maroon 52
Prvi lak je ovaj predivni bordo od Layle. Prava jesenja boja, koju ja obožavam da nosim. Ova boja je jako ženstvena, složićete se? Ima jako čudnu malu četkicu, koja je može se reći, vrlo precizna. Iskreno, imam desetak sličnih nijansi ovoj i Layla mi je najbolja od svih. Uzmimo u obzir da ovaj lak imam jaako dugo.




2. Clinique Glosswear | Cherry Ice 36
Predivna, nežno crvena boja sa šljokicama u sebi. Vidite na sličici pored laka kako izgleda na papiru. Na fotografiji liči na roze boju, ali uživo uopšte ne izgleda tako. Moram reći da je lak jako kvalitetan!





3. Chanel | Paradoxal 506
Ovaj lak imam duži vremenski period. U poslednje vreme ga dosta koristim i sviđa mi se. Vuče na tamno sivu dok u sebi ima neke sitne ljubičaste šljokice, što se nikako ne može primetiti na fotografiji.





4. TheOne Oriflame Sundrance 31487
Ne znam za vas, ali ja obožavam ovu boju! Nemam nijednu veću zamerku, osim što mislim da se lak brzo isuši u tubici. Možda je do mene, jer ga nisam dobro zatvorila, ne znam. Imam dva ovakva laka, jer sam jedan već potrošila. Divan zaista!





5. Essie Really Red
Essie smatram ne tako kvalitetnim lakovima, jer se brzo gule sa noktiju. Barem je to slučaj kod mene. Ali se tešim činjenicom da su to ipak lakovi i  da ne mogu večno trajati. Mislim da su previše skupi. Ali eto, imam ga pa ga koristim povremeno i dopada mi se ova boja. Iako imam mnogo crvenih lakova. Da li ste vi isprobali neki Essie lak, kakav je?





6. Nivea Beaute | Sandy Gold 68
Ovo je stvarno savršenstvo! Jako dugotrajan i brzo se suši. Imam ga oko dve godine i još uvek je kao prvog dana. Iskreno, nisam imala pojma da Nivea ima svoje lakove. Ne znam čak ni gde je kupljen, jer sam ga dobila na poklon.





7. Avon | Sheer Bronze 0426
Boja mi se užasno dopada, kao neka bronzana boja sa šljokicama. Nemam nekih zamerki, osim što se svi ovi Avonovi lakovi przo isušuju, ali nemam pojma zašto. Ne potraje mi ni tri meseca.





8. Avon | Naked Truth 3425
Sigurna sam da bar neko od vas u svojoj kolekciji lakova ima neki koji je boje kože ili mesa. Ove boju su veoma popularne i svakom se dopadaju. Pa sam i ja morala da imam jedan u svojoj kolekciji.




9. Rapsodi | 354
Iskreno nemam pojma kad sam kupila ovaj lak, boja je malo tamnija, ali je idealna za ove dane. Sigurna sam da ću je nositi ubuduće. 




10. TheOne Oriflame | Amethyst 31194
Još jedan Oriflame lak je tu. Na fotografiji se ne prikazuje boja kao što je uživo, ali ako vam se dopadne možete potražiti na netu kako izgleda. 






To bi bilo to za ovaj (prvi) collab post, nadam se da vam se dopao. Post je u saradnji sa divnom Brunom sa bloga - BrunchesterDevojka je mnogo fina i trudi se, i bilo mi je zadovoljstvo da sarađujem sa njom. Obavezno posetite njen blog, nova je u blogosferi i potrebna joj je naša podrška. Takođe, pročitajte njen post na ovu temu - OVDE/HERE. Draga Bruna, jako mi je drago što smo sarađivale! 
Da li volite jesenje boje?
Da li ste isprobale neke od ovih lakova?
Kisses xoxo
E-mail - katarina99art@gmail.com & kacadjori@gmail.com
Instagram - OVDE/HERE.
Ask.fm - OVDE/HERE.

You Might Also Like

12 коментара

  1. Žuta boja mi je vrh! Moram negdje nabavit takvu zato jer je stvorena za ovo godišnje doba, hvala puno na suradnji, pusee, Bruna!💕

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican post,dopadaju mi se Avon lakovi!♥

    jovanaslife.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Jako mi je drago što si uradila ovaj post, ja jako volim sve što je vezano za nokte, tako da sam uživala u ovim jesenjim bojama lakova i ja sam sama radila sličan post, ove ute nijanse su mi divne :D

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Katarina draga, jako dobar post! Ovi lakovi su mi skroz super, dopadaju mi se, i mislim da se odlicno mogu kombinovati ove jeseni. Inace slike su vrh, ova pozadina uz dodatak suvih zutih listova je zaista pun pogodak.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  5. Jao svi lakovi su mi super, baš za ove jesenje dane. Ne bih mogla nijedan izdvojiti. Super je post! :)


    Pogledaj i moj blog i učlani se ako želiš :) smoothietglam.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Odlican post kao i kvalitet slika. Stvarno su svi lakovi super,nekao su jesenji.♥

    Clan sam tvog bloga ako zelis uzvrati:
    http://aleksandrascorner.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  7. Divnee bojee i usput odličan post :)
    Posjetite moj blog http://tallgirlsss.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши

Subscribe