Šta mislim o trendovima na Balkanu? ❤

27 септембар

Pozdrav svima!
Iii napokon vam pišem novi post! Dosta sam razmišljala o čemu bih to mogla da pišem a da drugi blogeri već nisu pisali, i imam par dobrih ideja koje ćete uskoro videti. A u današnjem postu želim sa vama da podelim svoje mišljenje o popularnim trendovima na Balkanu. Nazovimo to mojim kritičkim mišljenjem. Ja iskreno nisam neki veliki ljubitelj trendova, kupujem i nosim isključivo ono što se meni dopada. Ali ima par trendova koji mi se sviđaju. Međutim, nisam ona osoba koja gleda šta druge devojke u mom gradu nose. Nemojte ni vi biti ta osoba. Zapamtite, svoj lični stil gradite isključivo prema sebi. Naučite da vi nosite odeću a ne ona vas. Budite kreativne i unikatne. Nigde ne piše da sve moramo da ličimo jedne na drugu. Želim da znate da ovim postom nikoga ne želim da uvredim. Kao što rekoh ovo je neko moje mišljenje koje ću podeliti sa vama, a zatim naravno, želim da čujem i vaše.  


1. Bomber jakna
Meni se ove jakne jako dopadaju, nisam primetila da devojake u mom gradu nose ovakve jakne, ali mislim da će je uskoro svaka druga devojka posedovati i da će postati totalni hit. Najlepše su mi crne i maslinasto zelene bomber jakne, dok mi se ostale boje ne dopadaju toliko puno. Jedan veliki plus je što idu bukvalno uz svaku kombinaciju i super izgledaju na mršavim devojkama!
Ocena: 5/5


2. Tattoo Choker ogrlica
Ove standardne tattoo choker ogrlice koje skoro svaka devojka nosi mi se više ne dopadaju, iako sam ih nekad i sama nosila. Možete da predpostavite zbog čega. Svoju sam odavno izgubila, zbog čega mi je na neki način drago. Najviše volim chokere sa čipkom, nekim mini priveskom i slično. Takvi chokeri su manje popularni pa su mi samim tim zanimljiviji. Tako da bi samo takve i nosila. 
Ocena: 4/5


3. Adidas Superstar patike 
Imam ove Superstar patike. Ali se kajem što sam kupila baš ovaj model od svih onih prelepih modela. Ovaj model sam izabrala jer je jednostavan, crno-bele boje i to mi je odgovaralo jer mi se u sve slažu. Sada mislim da ću ih baciti u đubre prvom prilikom  (okej, ne mislim bukvalno haha), jednostavno ne želim da izgledam ili nosim nešto što svako ima. Patike mi se normalno dopadaju, ali ne toliko kao pre.
Ocena: 4/5


4. Boxer pletenice 
Ove pletenice mi je baka plela još dok sam bila mala i jako sam ih volela. Odjednom su postale totalni trend po čitavom Balkanu, pa čak i šire. Mislim da je ovaj trend pokrenula Kim Kardashian, ako sam uopšte dobro informisana. Meni se iskreno dopadaju, ali mislim da nisu za svaki dan. Ja sam samo jednom nosila ovu frizuru i to mislim još u Februaru, što je bilo davno. 
Ocena: 4/5


5. Army farmerice
Iskreno ne znam u čemu je fora sa ovim uskim "vojničkim" farmericama. Meni se nimalo ne dopadaju, ali ne znam tačno iz kog razloga. Dobila sam od mame jedne ovakve, ali mi se jednostavno nisu dopale pa sam ih prosledila sestri.
Ocena: 2/5


6. Converse All Star patike
U poslednje vreme sam opsednuta crnim Converse All Star i crnim Vans patkama. Još uvek razmišljam koje ću da kupim. Bele starke su mi takođe oduvek bile lepe. Čak su moji roditelji imali bele starke u mojim godinama, a kladim se da su i vaši! Jedno vreme su mi se smučile, jer je bukvalno svaki dečko i svaka devojka imala čuvene bele starke. Starke su sada zamenjene sa Superstar patikama, ali ne sumnjam da će se starke opet vratiti.
Ocena: 5/5


7. Gold-Silver sat
Bilo da su u srebrnoj ili zlatnoj boji, kupljen kod kineza ili je poklon od tetke iz Nemačke, važno je da je sat, bez kojeg se nikada ne izlazi iz kuće! Naravno, svaka devojka mora da ga ima jer je postao obavezan modni detalj. Pa dobro, onako je samo trenutni HIT. Naprotiv ovi satovi su lepi i jako ženstveni, ali jednostavno mislim da je ženska populacija poludela za njima. U redu je da ga stavite ponekad da upodpunite neku kombinaciju, ali da ga ne skidate danima to već nije.
 Ocena: 3/5


8. Fake Michael Kors torba
Oooh, ja jednostavno ne razumem ove devojke. Zar je moguće da neko kupuje fejk torbe bilo koje marke. Zašto? Zašto kad možete za isti taj novac kupiti kvalitetnu torbu koja nije markirana ali je barem lepša i sigurno mnogo kvalitetnija. Ako nemate novca za original Michael Kors ili bilo koju drugu torbu, jednostavno kupite neku običnu koja nema nikakvu marku. Naravno, ovo je samo moje mišljenje, vi ćete sigurno kupiti ono što se vama dopada.
Ocena: 1/5


9. White Nike Air Force patike
Patike su mi same po sebi lepe i jednostavne, ali ne bi ih kupila za sebe iz više razloga. Sada nisu toliko popularne kao što su ranije bile. 
Ocena: 2/5


10. Boyfriend farmerice
Znači must-have! Ja obožavam široke stvari, pa tako i široke farmerice iliti bolje rečeno boyfriend farmerice. Boyfriend farke ne moraju uvek biti široke, ima i onih koje su uže i pocepane na raznim mestima. Sviđa mi se što me ove široke farmerice učine malo debljom, jer mi ionako fali par kilograma više, lol!
Ocena: 5/5


To bi bilo to što se tiče ovog posta, nadam se da vam se dopao. Napišite mi koje je vaše mišljenje o ovim popularnim trendovima na Balkanu.
Kisses, xoxo

You Might Also Like

13 коментара

  1. Aaaai bas volim postove ovoga tipa i baš sam se ugodno iznenadila kada sam vidjela da si napisala, super!
    Sviđa mi se, i ja planiram uskoro nešto ovako.
    Tvoj je post divan i u dosta stvari se slažemo zaista. ☺♥
    IvaFashionDiary

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno draga, baš mi je drago da ti se sviđa. Očekujem tvoj post na ovu temu! ❤

      Избриши
  2. Odličan post :)

    http://medinabeslagic.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  3. Slažem se sa tobom, osim što hejtam chokere. :D <3


    aminique.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Super post! Bomber jakne se i meni svidjaju,a trendovi koje si navela mislim da vaze globalno :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti! Naravno da važe globalno, jer sve što je popularno npr u Americi, kroz samo par meseci bude popularno i kod nas na Balkanu.

      Избриши
  5. Odličan post! Baš si sve super objasnila ♥

    https://enotes10.blogspot.ba/?m=1

    ОдговориИзбриши
  6. Jako zanimljiv post i tema.Što se tiče trendova svi su mi okey i naravno da sam neke i ja preuzela,ali mrzim ove fejk torbe kad vidim jednostavno no


    Pratim te,nadam se da ćeš i ti mene <3

    MAKE ART NOT LOVE

    ОдговориИзбриши
  7. I ja sam pisala ovakav post, u većini bih se složila s tobom, ja prezirem lažne Michael Kors torbe, ne znam čemu to, ali djevojke ih nažalost kupuju, a bomber jaknu nemam no i nemam neku veliku želju da je imam. sve u svemu diva post

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши

Subscribe