Back to School | Outfit Ideas ❤

21 август

Heej!

Tu sam sa još jednim BTS postom, ovoga puta se radi o kombinacijama koje možete nositi u školu. Napravila sam 12 odevnih kombinajcija, ima za svakog po nešto. Obavezno mi napišite koja kombijacija je na vas ostavila najveći utisak ili koja vam se ne dopada.
Let's start..

1. Ova kombinacija je lagana, slatka i primerena za školu. Majica, široke farke, crna torba i vansice su pun pogodak. Sa ili bez kožne jaknice? To zavisi od vremena, ako bude toplo nema potrebe, ako bude kiša obavezno ponesite!



2. Crne duboke farke, neka majica na crop-top, converse patike, trakica za kosu i možete u školu! Ako se brinete da će vam se videti stomak zbog crop-top majice, duboke farke će odraditi svoj posao pa ne morate brinuti. Ja obožavam takve majičice pa ih često nosim u školu. Ostale random stvari služe kako bi popunile prazan prostor.


3. Isto kao i za predhodnu kombinaciju, samo ovde možete nositi široke farke, ranac i neku bomber ili teksas jaknu. Slatko a jednostavno.


4. Ako volite sportsku eleganciju, ova kombinacija je za vas. Umesto torbe možete uzeti neki ranac što će takođe lepo izgledati.


5. Pre par godina sam jako volela sportsku odeću i obuću, međutim toliko mi je dosadila da sam prestala da kupujem bilo šta sportsko. Sada ponekad obučem trenerku ili helanke samo kada imam fizičko ili idemo na neku aktivnost. Ali ova kombinacija mi se izuzetno dopada i htela sam da napravim ovakvu jednu zato što sam primetila da puno vas više voli sportske stvarčice.. 



6. Ova kombinacija je jako simpatična, lagana i onako više za svaki dan. Kada imamo puno časova u školi, pa želimo da obučemo nešto u čemu ćemo se osećati komotno i lepo. 


7. Ova kombinacija mi preekjut, jer volim ovakav stil oblačenja, nekako je tumblr. Ako vam u školi daju da oblačite haljine do kolena, možete obući ovako nešto. Takođe možete staviti teksas jaknu oko struka što će izgledati još bolje. 


8. Definitivno omiljena kombinacija, obožavam karirane košulje i imam ih oko 10-ak. Pogotovo kad ih zavežem oko struka, uz neke farke i običnu majicu izgleda stvarno top.


9. Nešto malo elegantnije, za neke posebne dane, npr. za četvrtak kad viđate svoju simpatiju u školi ili kada imate čas jedno pored drugog, lol. 


10. Ne znam šta više da napišem a što već nisam, stavila sam više kombinacija nego inače, but..Uglavnom imate ove ideje, pa možda imate nešto slično u svom ormaru ili tek planirate da kupite. Iskombinujte nešto!


11. Bordo boja je divota, ali ja sam u poslednje vreme poludela za crnim i belim krpicama, i pritom mi je mnogo lakše da kombinujem, ali ova boja..Ne znam, sve sa bordo bojom je meni jako lepo. 



12. Poslednja kombinacija za ovaj post. Volim da vežem široke majice u čvor i dole da ukombinujem široke farmerice, sa nekim patikama. 
Divna kombinacija zar ne? 


Nadam se da su vam se dopale kombinacije, potrudila sam se da sve lepo uradim. Ako želite još ovakvih postova, ostavite komentar i naravno napišite šta želite da vidite u sledećem postu. Hvala što ste čitali, ljubim vas!

Vaša


You Might Also Like

10 коментара

  1. Sve kombinacije su odlicne ali treca je predivna 💗

    beautyandstylebyemma.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Predobre kombinacije, imenjakinjo! Izvojila bih drugu, ona mi se najvise dopala, ali mislim da bih sve rado nosila. ☺♥

    x x
    http://fashionholicyeahh.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. Sviđaju mi se sve kombinacije, ali 5. i 11. su baš za mene. :)

    beautybydorotea.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Jao, sve kombinacije su divne! ♥ Mislim da bih svaku nosila :D

    sarahmakeupp.blogspot.com

    ОдговориИзбриши

Subscribe