Fall & Winter | Outfits Ideas for School ❤

24 новембар

Pozdrav drage moje lepotice!

Evo ga napokon još jedan post, jako mi je žao što nisam uspela preko vikenda da ga objavim, imala sam zaista puno obaveza. Odlučila sam da vam ovoga puta predložim par kombinacija za školu ili vikend. Prvi put pišem ovakvu vrstu posta, ali čini mi se da će mi dobro ići. Ako vam je kojim slučajem ponestalo ideja ili inspiracije za kombinovanje odeće, onda nastavite da čitate. Sve kombinacije koje vidite sam sama napravila, a ja se nadam da će vam se dopasti. 
Uživajte!


1. Monday | Ponedeljak 

Bordo đžemper, crne uske farke, kožna jaknica, martinke, neka torba i chooker ogrlica je zaista pun pogodak! Obožavam ovakve kombinacije, jer su baš kjuut, a vi?


2. Tuesday | Utorak
Preeelepa kombinacija! Nešto što ja najčešće volim da nosim kada je manje hladno. Široke farmerice i kanađanke idu super zajedno, plus ako se doda oker ili neki drugi džemper kao što je ovaj dole. Uz neki odgovarajući nakit.



3. Wednesday | Sreda
Kombinacija je za ove tople jesenje dane, ako će ih još uvek biti, pošto je već pao prvi sneg. Da li možete da verujete, u sred Novembra, sneg? Ja baš volim sneg i jako sam iznenađena zbog istog. Uglavnom, kombinacija je slatka i udobna, što je najvažnije.


4. Thursday Četvrtak
Ovo je više neka sportska kombinacija, koju možete svaki dan nositi. Preporučujem vam teksas farke, duks ili neku deblju majicu, sa nekom toplom jaknom i belim starkama ili bajkerskim čizmicama i bez ikakvog nakita, za početak ovih hladnijih dana. 


5. Friday | Petak
Još jedna sportska kombinacija, za možda vaš omiljeni dan u nedelji? Jednostavno i ujedno slatko.


6. Saturday | Subota
Deeefinitivno najbolja kombinacija po meni, pored one druge koju ste verovatno već videli gore. Mislim da sam poludela za kariranim košuljicama i ovakvim cipelama, vrh kombinacija! Ne morate je nositi samo vikendom, već možete i radnim danima kada idete u školu (ako idete, a predpostavljam da većina ide).


7. Sunday | Nedelja
Bordo farke, džemper u kombinaciji sa teksas košuljom, kaput, uggsice (koje ja baš i ne gotivim), bordo ešarpa, neka slatka narukvica ili minđuše i spremni ste za hladnu zimsku nedeljnu šetnju!


To je to što se tiče kombinacija. Odeću nosite u skladu sa vremenom. Ja sam ovde navela samo neke od primera koji vam možda pomognu da pronađete nešto u svom ormaru što ćete moći da nosite od ponedeljka do nedelje pa sve u krug. Napišite mi u komentar koja od ovih kombinacija je najbolja i koju kombinacija nikako ne biste nosili i zašto?
 O čekujem vaše komentare. Kiss!

Katarina 

You Might Also Like

11 коментара

  1. Prelepe su sve kombinacije, ali najviše mi se sviđaju 1 i 5. :)

    http://saveti81.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  2. Sjajan post! Sve kombinacije mi se dopadaju, ali prva je nekako najvise moj stil pa bi nju najvjerojatnije i sama nosila. Sve pohvale :)
    Posjeti moj blog i pretplati se, uzvracam: beautybyshoppingholicgirl.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  3. Sjajan post! Sve kombinacije mi se dopadaju, ali prva je nekako najvise moj stil pa bi nju najvjerojatnije i sama nosila. Sve pohvale :)
    Posjeti moj blog i pretplati se, uzvracam: beautybyshoppingholicgirl.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  4. odlični oufiti, ne na se koji je ljepši :D

    pogledajte moj blog i pretplatite se ako niste :D http://veronicafashioncorner.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  5. prekrasni outfiti
    zapratila sam te, nadam se da ces uzvratiti
    http://tajfunblog.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  6. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  7. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  8. Sebe sam pronasla u Friday Outfitu,volim crno i sto opustenije,ipak u skoli toliko vremena provedem :*
    Divne ideje!

    http://zeberry.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  9. Prelijep post kao i kombinacije ♥
    - pogledaj moj post i učlani se / uzvraćam http://myblogmything1.blogspot.ba/2015/12/moji-proizvodi-iz-avona.html

    ОдговориИзбриши

Subscribe