BIG HAUL | Avon, Lilly, Oriflame, New Yorker ❤

11 новембар

Zdravoo drage moje i dobro došle u novi post!

Danas ću raditi Haul post. Pokazaću vam šta sam ja to kupila u ovih poslednjih par dana. Nešto sam već uspela da isprobam, a nešto nisam. Nadam se da će vam se dopasti ovaj post.
Pa da počnemoo!



1. Real Techniques | Core Collection Kit

Ovo je moja prva kolekcija četkica, baš sam srećna što ih sad imam u svom vlasništvu. Planiram da kupim još kolekcija četkica. Jako su slatke i mekane. Naručila sam ih preko interneta. Isprobala sam već dve četkice i dosta sam zadovoljna sa njima.





2. Rimmel London | Stay Matte
Konačno sam ga kupila. Ovaj matt puder u kamenu je dugo bio na mojoj makeup listi želja. U žurbi sam omašila nijansu. Uzela sam nijansu OO4, a kada sam videla da je taj napukao, vratila sam ga i uzela drugi, pritom nisam gledala koja je nijansa i evo ga, sad je OO3, ali nema veze. Nema neke velike razlike, i stvarno je odličan.




3. Ingrid Cosmetics | Eye Shadow
Prvo što imam da vam kažem za ovu senku jeste da sam pomalo razočarana. Kad sam je ugledala u parfimeriji rekla sam "Woow, mora biti moja!", naravno odmah sam je kupila jer sam bila sigurna da je cela zlatna, barem mi je tako izgledala. Kada sam je otvorila kasnije, videla sam da je to mešavina braon boje i zlatnih šljokica. Da, mislila sam da je cela zlatna, ali eto ispostavilo se da nije. Od sada ću uvek prvo proveriti kakve su senke, pa ih onda kupiti. Još uvek je nisam probala i ne mogu da tvrdim da je užasna. A izgleda baš slatko, zar ne?






4. Aura | BrowLiner
Do sad sam uvek koristila Essence olovke za obrve, koje su zaista odlične i povoljne. I Aurine olovke za obrve su takođe odlične. Kada bih morala da biram između Aurinih i Essence olovaka, ne znam stvarno šta bih vam rekla. Nema neke velike razlike između njih, osim da se Aurine olovke nekako lakše nanose. Uglavnom cene su skoro iste.





5. Avon | Naturals Body Care Conditioning
Preslatka kremica, mnogo lepo miriše i jako je povoljna. Sviđa mi se to što je mala i može da stane u torbu, pa mogu svuda sa sobom da je nosim. Plus dolaze hladni i vetroviti dani, pa mi ruke često ispucaju i uvek treba imati neku kremicu pri ruci.





6. Fa | Romantic Moments
Ovu kupku sam već isprobala i super je. Ima lep, blag miris. Ako vas zanima, možete je kupiti u apsolutno svim drogerijama.


7. Avon Care | Smoothing Lip Balm
Najbooolji i najdrži balzam za usne ikad! Ja sam toliko oduševljena sa njim da sam ga opet naručila, i nisam mogla da izdržim dok ne dobijem novi. Jednom sam ga zagubila negde i nisam mogla bez njega (bio je u jakni a da to nisam ni znala), malo je falilo da zapačem kad sam videla da ga nema u mom neseseru. Ja inače stalno grizem usne i to je moja navika, plus usne su mi uvek suve, a ovo je definitivno moj spas. Savršenstvo.


8. Avon Care | Glycerine Hand & Nail
Ovu kremu za ruke sam morala da naručim jer je bila zajedno sa ovim gore balzamom za usne. A posebno, samog balzama nije bilo u katalogu. I šta sam ja mogla da uradim, osim da uzmem i balzam i kremu. Videćemo kakva će krema da bude, još uvek je nisam isprobala.



9. Maybelline New York | Lash Sensational Washable Mascara
Puno njih mi je hvalilo ovu maskaru, pa sam odlučila da je isprobam. Sama po sebi i nije tako loša, jedino što mi kod nje ne sviđa jeste što se baš teško skida bez sredstva za skidanje šminke. I onda meni ova maskara nikako ne odgovara kao svakodnevna šminka. Četkica, gustina, sve ostalo mi je okej, ali ipak ja imam jednu maskaru koju stvarno obožavam, da čak ni ova koja košta skoro 9OO dinara ne može da je zameni. Ako budem radila favorite meseca, saznaćete o kojoj maskari se radi.





1O. Libresse | Paris Journey of Love
Preprepreslatka kutica za higijenske uloške. Dobila sam je uz kupljene uloške. Imam još jednu kuticu, ali samo Venecie i plave je boje. Nisam uspela da skupim čitavu kolekciju, ali kao da je bitno. Barem imam ove dve koje su mi najslađe.





11. Aura | MakeUp Sponge 3D
Još uvek ga nisam isprobala, ali sigurna sam da odlično obavlja svoj posao. Čula sam da se posle upotrebe opere vodom i tečnim sapunom i da opet budeo kao nov, što mi se izuzetno dopada. Jedva čekam da ga isprobam.






12. Aura | Absolute Matte 616
Baš sam zadovoljna sa ovim matt tečnim karminom. Planiram da uzmem još jednu nijansu, neku baš baš tamno bordo. Cena je malo velika, ali hmm ovo je stvarno super.






12. Nivea | Diamond Volume
Ovo da kažem čudo sam dobila od drugarice, ali sam videla da ima u svim drogerijama. Još uvek ga nisam isprobala. Međutim ova mala tubica od 5Oml meni može da posluži za jedno eventualno dva pranja kose pošto imam dosta gustu i veliku kosu.



13. Oriflame | Pure Skin Spot SOS gel
Ovaj gel je zaista super, a i ovo pakovanje je dosta malo i slatko. Mislim da je ovo prava stvar za one koji imaju akne.




14. New Yorker | Headband
Ovoo je nešto fenomenalno! Obožavam ovu trakicu za kosu. Tačnije, na etiketi je pisalo da je ovo muška narukvica, wtf? E, pa ja sam je upotrebila kao traku za kosu. Kupila sam je još pred kraj leta u Valjevu. Šetala sam centrom, ušla u New Yorker i ugledala ovu predivnu traku. Tada nisam ponela pare sa sobom, pa sam morala da idem do stana da ih uzmem, pa opet da se vraćam u New Yorker. I verujte, isplatilo se.




15. Aura | Absolute Matte 6O5
Već sam gore rekla da sam zadovoljna sa svim matt tečnim karminima, pa tako i sa ovim. Možete ih naći u svim drogerijama i parfimerijama.





16. Rimmel London | Lasting Finish
Još uvek ga nisam isprobala, ali čini mi se da je baš super. Nadam se da će ispuniti moja očekivanja.






I došli smo do samog kraja, znam da sam malo smorila sa slikama, pa izvinite zbog toga. Ako imate neka pitanja, znate gde možete da ih postavite. I naravno pišite mi šta bise voleli da vidite u sledećem postu. Ćaoos, ljubim vas!

Katarina 

You Might Also Like

8 коментара

  1. Predobre stvari si kupila. :) Koliko košta set četkica i preko kog sajta si ih naručila? Imala sam ovu kremu iz Avona i zaista je predobra. Meni su njihove kreme najbolje.

    http://aleksandrasmagicalworld.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti! Preko tog sajta je dosta skupo a i dugo sam čekala da stignu. Ako možda želiš da ih uzmeš, preporučujem da naručiš putem Instagram profila - @dolls_shop_ sve što oni prodaju je original, pa tako i ove četkice. Brže će ti stići na kućnu adresu, plus jeftinija je poštarina. Slažem se sa tobom oko Avonovih kremica! :-)

      Избриши
  2. Očarana sam tvojim blogom! Što izgledom, što fotografijama, što načinom pisanja! Zaista divan blog, kao i post! Učlanila sam se, nadam se da ćeš se i ti učlaniti u moj blog. ❤☺

    zarinkutak.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Sjajan blog ♥♥Svaka cast :)Ja imam isto taj beauty blender i super je :)
    Ako zelis poseti moj blog,nova sam,i puno bi mi znacilo♥↨

    https://ilanna07.wordpress.com/

    ОдговориИзбриши
  4. Zelim da probam ove cetkice, izgledaju jako mekano!

    Pogledaj moj blog www.thefoamofcancun.blogspot.com

    xoxo, A.

    ОдговориИзбриши

Subscribe