My recommendation book | Moja preporuka knjiga ❤

31 октобар

Heeej!

Kao što možete da pročitate u naslovu posta, danas vam pišem, tačnije preporučujem neke knjige za čitanje. Naravno, ako ste uopšte ljubitelj knjiga i ujedno čitanja. Ovaj post je sličan kao predhodni, samo što se u ovom postu radi o knjigama a ne o filmovima. Redosled nimalo nije bitan. Verujem da ste shvatili u čemu je reč, pa da počnemo. Trudiću se da sve ispadne kako treba i ne zamerite mi ako išta pogrešim. 

Uživajte!



1. Krive su zvezde - Džon Grin
Iskreno mislim da je knjiga mnogo bolja od filma, baš zato što je u knjizi sve mnogo detaljnije opisano. Bolje bi bilo da prvo pročitate knjigu, pa tek onda pogledate film, kako biste shvatili čitavu priču koja se odvija. To je neko moje mišljenje. A što se knjige tiče, odlična je i kao što na koricama knjige piše, veoma je zabavna, gorka i prosvetljujuća.


2. Mi deca sa stanice Zoo - Kristijana F. 
Ovo je najbolja knjiga koju sam ja do sad pročitala, ujedno i moja omiljena knjiga. Mislim da ovu knjigu treba uvesti kao obaveznu lektiru u svim školama, kao što je to Nemačka uradila. Ja poučniju i bolje opisanu knjigu nisam nikada pročitala. Sve preporuke! 


3. Ljubav u doba kokaina - Simonida Milojković
Knjigu sam pročitala odmah čim je izašla jer su mnogi tvrdili kako je odlična i kako će mi se baš dopasti. Kniga i jeste zaista super. Ali, ja ne bih preporučila da je čitaju mlađi od 14 godina.


4. Onlajn devojka - Zoi Sag
Nedavno sam mlađoj sestri za rođendan kupila ovu knjigu, pa sam i ja imala priliku da je pročitam. Knjiga je odlična i sigurna sam da ste i vi čuli dosta pohvala za ovu knjigu. Postala je pravi fit među tinejdžerkama.


5. Krpice - Sofija Benet
Devojke koje vole modu, stil oblačenja, kupovinu krpica, pravljenje i dizajniranje odeće će svakako uživati u ovoj knjizi. Simpatična knjiga i po mom mišljenju za mađi je uzrast.


6. Bezazlene laži - Keti Hopkins
Prava mala slatka tinejdž knjižica! Preporučujem!


7. Pop princeza - Keti Hopkins
Ovo je nastavak knjige Bezazlene laži, i takođe je jako slatka. Drugi deo je po meni bolji nego prvi, ali vi pročitajte pa prosudite.


8. Zvezda je rođena - Keti Hopkins
Keti je odlična autorka tinejdž knjiga, tako da bih svima preporučila da čitaju njene knjige, jer svaka koju sam ja pročitala je ostavila poseban utisak na mene. Ovo je nastavak knjige Bezazlene laži i Pop princeza.


9. Filmski poljubac - Keti Hopkins
Ovo je nastavak knjige Bezazlene laži, Pop princeza i Zvezda je rođena. Mislim da sam već sve rekla što se tiče Ketinih knjiga, najbolje ostavljam vama.


1O. Grabljivica - Simonida Milojković
Ovo je knjiga pisana po istinitom događaju, sam početak knjige će vas ostaviti bez teksta, a verovatno i sama knjiga. Knjiga je za stariji uzrat, da ne bude da nisam naglasila!


11. Rozine najgore godine - Fransin Omen
Moja druga po redu omiljena knjiga, tačnije svi delovi Rozinih najgorih godina su mi omiljeni, čitala sam jednu za drugom i preporučujem ih svima!


12. Preljuba - Paulo Koeljo
za sam kraj imam knjigu koju ja nisam pročitala ali sam čula da je super. Planiram da je pročitam, pa sam odlučila da je postavim ovde na blog i pitam vas kakva je ako ste je uopšte pročitali?


Došli smo i do kraja ovog posta. Nadam se da vam se dopao i da je bio barem od neke pomoći. Koja je vaša omiljena knjiga i koja knjiga vam se ovde najviše dopada? Pišite mi u komentare. Do sledećeg posta!

Katarina 

You Might Also Like

5 коментара

  1. hello dear , your blog is really nice and your posts are very interesting . would you like to follow each other ? follow me and I will follow immediately .
    see you soon
    http://loryschannelmakeupandbeauty.blogspot.it/

    ОдговориИзбриши
  2. Bas mi se svidja tvoj izbor,vecinom su teen knjige,
    a najvise bi zeljela procitati Mi djeca sa stanice Zoo,cula sam dosta o njoj,a dosad nisam imala prilike da je procitam :*

    http://zeberry.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, baš volim teen knjige a i filmove. Toplo preporučjem knjigu, odlična je! Na svom ask - u ( @najboljisavetisvi ) sam pisala odlomak te knjige, pa pročitaj ako hoćeš. :-)♡

      Избриши

Subscribe